Ana iz ‘Braka na prvu’ iznenadila odlukom: ‘Odlazim, suza više nemam’

Anin oproštaj od kolega (Foto: RTL)

Ana Jakuš, kandidatkinja sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’, nakon devet godina rada kao medicinska sestra u jednoj zagrebačkoj bolnici otkrila je kako odlazi. Simbolično je na papir napisala tu riječ te potom to podijelila na društvenim mrežama.

“Hvala vam dobri moji ljudi. Suza više nemam”, napisala je. Podijeila je i fotografije s kolegama kojima se također zahvalila na suradnji, a ovaj se odlazak poklopio i s njezinim odlaskom iz sociološkog eksperimenta.

Nakon nekoliko tjedana ona i njezin tadašnji partner Alen odlučili su kako je vrijeme da napuste show, a Ana je oko toga bila vrlo emotivna. Nedavno je za RTL.hr podijelila svoja razmišljanja oko sudjelovanja.

“Sad kad gledam, sigurno bih postupila drugačije. Ušla sam u projekt otvorenih mogućnosti i smatrala sam da tako pristupaju svi. Pokazala sam svoju slabiju stranu tamo gdje nije trebalo, ispravljala ‘krive Drine’ kako bi se reklo, a možda zapostavila mogućnost da me ljudi vide kao jednu zanimljivu i duhovitu djevojku”, zaključila je.

Jeste li prepoznali novu mladenku iz showa ‘Brak na prvu’: Evo odakle vam je poznata

Životno iskustvo

Podsjećamo, nakon što su gledatelji imali priliku vidjeti prvo izlaženje iz showa u ovogodišnjoj sezoni, a pažnju javnosti, očekivano, i ovaj put su privukli Ana i Alen, o odlasku iz emisije sad se oglasio i Alen.

Radijski voditelj iz Zagreba, putem Instagrama je odlučio iznijeti svoju stranu priče. Inače, Alen se za vrijeme emitiranja showa do sad nije previše oglašavao po pitanju svog odnosa s Anom pa je bilo zanimljivo vidjeti kako je Vlahović doživio ovo iskustvo.

“Došli smo do kraja pa da i ja kažem koju o cijeloj ovoj situaciji. Nakon što sam pristao na poziv da uđem u eksperiment doista sam razmišljao i vjerovao da cijeli naš trud možda može uroditi plodom“, započeo je Alen iskreno.

Alen i Ana prvi su par koji je izašao iz showa (Foto: RTL)

Stanje šoka

“Na zahtjev produkcije, kako bi možda pronašli “srodnu dušu”, pobliže sam prolazio s njima ono čemu težim u životu i što smatram da mi je potrebno. Na to imam apsolutno pravo kao i svi vi koji ovo čitate i to nemojte zaboraviti. Nitko vam ne može nametnuti svoju volju ispred vaše vlastite.

Možda me i ta moja vjera u dobrotu ovdje stajala neispravnog samog ulaska u šou i stanja šoka u prvim epizodama. Da sam proračunato ušao, razmišljajući o svemu, sigurno bi bio spreman i na ovakav scenarij kakav se dogodio. No vjerovao sam. U dobrotu. U iskrenost. U trud. I to mi se odbilo o glavu”, nastavio je radijski voditelj koji je priznao i što mu je najviše zasmetalo.

“No, ajmo skratiti. Put koji sam prolazio tamo nije bio jednostavan. Od samog starta smatram da nismo svi bili u jednakim pozicijama i to me najviše smetalo”, otkrio je.
“S druge strane, koliko god da sam se trudio smiriti tenzije, krenuti dalje na prijateljskoj razini, na to sam dobio – stopiranje. Okej, nije ispalo onako kako smo priželjkivali, no ajmo to vrijeme unutra napraviti da nama bude ugodno.

No, iz drame u dramu, iz suza u plač. Konstantno dizanje tenzija više nije imalo smisla smirivat”, nastavio je Alen, a potom se osvrnuo na kritike kako je vrijeđao Anu.

Alen nakon izlaska iz Braka na prvu kritizirao RTL: ‘U prvim epizodama bio sam u stanju šoka’

Bez ružnih riječi

“Nikada niti jednu ružnu riječ nisam rekao niti jednom kandidatu, pa tako niti njoj. Nije u mom maniru i ne želim se uopće spuštat na takvu razinu komunikacije. Uživajte u životu i osmijehom uzvratite svim onim ljudima koji vaš život žele rušiti vlastitom negativom i dramom”, napisao je radijski voditelj te za kraj poručio gledatelji: “Nemojte baš sve shvaćati kako je na TV-u! It’s a showtime!”.

Njegova objava privukla je veliku pažnju pratitelja koji su, barem ako je suditi prema reakcijama ispod iste, stali u Alenovu obranu.

Međutim, jedan komentar se posebno izdvojio. Tako se Zagrepčaninu javila i ekspertica iz showa Iva Stasiow sa zanimljivom porukom.

“Dragi Alen, od mene imaš svaku pohvalu, izvukao si maksimum iz cijele situacije. I sam si rekao u izjavama da sa pitanjem: ‘I kako si zadovoljan sa mnom (Anom)’ si bio stjeran na rub provalije i imao si izbor ili skočiti u tu provaliju (reći istinu) ili lagati. Drago mi je da si izabrao skok, samo što tajming skoka je mogao biti malčice kasniji”, poručila mu je stručnjakinja.


Komentari