Domaći glumac drži rekord najkraćeg braka: Ostavio ženu nakon 15 dana

Frano Lasić i supruga Milena (Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

Osim što je poznat po svojim brojnim glumačkim angažmanima, 69-godišnji Frano Lasić javnost godinama već intrigira i svojim ljubavnim životom.

Naime, glumac slovi za velikog miljenika žena, a tome u prilog zasigurno ide i činjenica da je u braku bio čak četiri puta. Tako je prvo bio oženjen za Maju Nikšić s kojom je dobio sina Janka.

Sljedeći brak bio je s Ljiljanom iz Beograda, a dvojac koji se vjenčao 1983. razveo se nakon samo 15 dana, a prema pisanjima domaćih medija, poslije razvoda Frano i Ljiljana nikad više nisu komunicirali.

Frano Lasić (Foto: Jure Miskovic / CROPIX)

Skrasio se sa srpskom umjetnicom

Nakon toga, glumac neko vrijeme nije razmišljao o braku, ali se početkom devedesetih odlučio ponovno oženiti, ovaj put za slovensku manekenku Živu Stupnik s kojom je dobio dvoje djece – kćer Linu i sina Luku.

Ni ljubavna sreća sa Slovenkom nije predugo potrajala pa se dvojac u konačnici ipak odlučio razvesti, a Lasić, koji je jedno vrijeme ljubio i tragično preminulu glumicu Dolores Lambašu, u konačnici se skrasio s Beograđankom.

Naime, u 59. godini života, 2015. godine, Frano je upoznao Milenu Matić, 32 godine mlađu srpsku slikaricu i dizajnericu. Par se vjenčao nakon dvije godine veze, a Lasić se zbog Milene preselio u Beograd.


Frano Lasić o braku s 32 godine mlađom Milenom: ‘Ovo joj govorim svaki dan’

“Ona je moja najveća podrška”

“Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte”, kazao je Lasić jednom prilikom za Milenu kojoj, kako je priznao, svaki dan govori stihove svoje poznate ljubavne pjesme ‘Volim te budalo mala’.

Dvojac je svoju ljubav 2020. godine okrunio i sinom Nikolasom, a glumac je jednom prilikom otkrio kako je uspio zavesti 32 godine mlađu suprugu.

“Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no s godinama se čovjek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i trebamo ga cijeniti”, izjavio je Lasić za srpske medije.


Komentari