Minea zablistala u otmjenoj haljini i najavila veliko finale: ‘Ne propustite najluđu emisiju ove sezone’

Renata Končić Minea (Foto: Instagram)

Naša poznata pjevačica Renata Končić Minea, iz tjedna u tjedan svojim stručnim, ali i duhovitim komentarima u popularnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato zabavlja publiku pred malim ekranima.

Jedna od najsimpatičnijih članica stručnog žirija se također ističe i svojim elegantnim modnim odabirima, pa tako ni ove nedjelje nije razočarala. Dapače, najelegantniju je haljinu sačuvala za samo finale osme sezone TLZP-a.

Tako je Minea na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira uz svoje muške kolege iz žirija, a ona se svakako istaknula među njima u svojoj otmjenoj dugačkoj crvenoj haljini. Uz haljinu su se odlično uklopile jednostavne crne sandale, a cijeli je stajling upotpunila decentnim zlatnim nakitom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)


‘Ljepoto blistaš’

U objavi je istaknula koliko je uživala tijekom cijele sezone: “FINALE! Preeebrzo je sve prošlo! Uživala sam u svakoj minuti i falit će mi ovi divni i dragi ljudi, svi redom! Ne propustite najluđu finalnu emisiju i saznajte tko je pobjednik osme sezone najboljeg zabavnog showa”, napisala je emotivnu objavu Minea.

Mnogi su joj pratitelji udijelili komplimente na račun izgleda: “Lijepa i prekrasna”, “Sexy u crvenom”, “Uvijek izgledaš nevjerojatno”, “Ljepoto blistaš”, “Ooo predivna”, glase tek neki od komentara Mineinih obožavatelja.

Podsjetimo, nedavno je Minea otrkila koliko joj je stalo do natjecatelja, kolega iz žirija, ali i same emisije koja je njoj ove godine donijela mnoštvo prekrasnih emocija.

Posebni trenuci i iskustva

“Voljela bih da vam mogu prenijeti cijelu atmosferu i energiju s naših snimanja, druženja. Ovaj show je vrtlog raznih emocija, doživljaja i na kraju i reakcija. Po prirodi sam emotivna i nikada to nisam skrivala.

Danas me nešto posebno dirnulo, izazvalo u meni toliko snažnu emociju, da je suza sama krenula. Gledajte nas i uživajte uz ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i sve naše posebne i nevjerojatno talentirane kandidate, divni su. A moji mušketiri, žiri, volim ih jakooo”, napisala je Minea u jednoj ranijoj objavi na Instagramu.

Slavna glumica na crvenom tepihu u Cannesu nosila haljinu s Isusom: Izbio incident


Komentari