Pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato uputio dirljive riječi kolegama: Sad ću se rasplakati, majke mi’

Alen Bičević kao Hanka Paldum (Foto: Instagram TLZP screenshot)

U nedjelju je popularna emisija Tvoje lice zvuči poznato, koja je kroz 12 zabavnih epizoda zabavljala brojne gledatelje u Hrvatskoj, došla do samog velikog finala ove osme sezone.

Finalisti u ovoj posljednjoj epizodi su bili Tomislav Marić ToMa, Alen Bičević, Antonija Dora Pleško i Marija Kolb, koji su tijekom cijele sezone osvojili najviše bodova. Iako su svi kandidati svojim nastupima zadivili kako publiku tako i žiri, treba istaknuti da titulu najboljeg može ponijeti samo jedan.

U ovoj sezoni ‘krunu najboljeg’ je odnio Alen Bičević koji je u ovoj finalnoj epizodi otpjevao  pjesmu “Ali pamtim još” kraljice sevdaha, Hanke Paldum. Njegov nastup je zadivio i žiri  i kolege natjecatelje koji su ga odabrali za pobjednika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tvoje lice zvuči poznato (@tlzphr)


Emotivni pjevač zahvalio svima

Nakon proglašenja se Alen emotivnim riječima obratio svim gledateljima: “Moja nagrada ide u Vukovar udruzi Tko se boji sutra još, obiteljima djece s posebnim potrebama”, kazao je pjevač.

“Imam par zahvala, prvo našim mentorima Heleni, Martini, Ivanu i Hrvoju, našem glazbenom producentu. Hvala na izdvojenom znanju i vremenu, znam da vam nije bilo lako s vama. Drugo, hvala ovom prekrasnom žiriju na prekrasnim komentarima, poticali ste nas, svaka čast. Kao što svi znate, preko 100 ruku je radilo ove sve maske, veliko hvala sektoru kostima i sektoru šminke, odradili su vrhunski posao. S nama je trebalo biti strpljivo jako”, kazao je Alen.

“Zahvaljujem svim montažerima, urednicima, kamermanima bez kojih ova emisija ne bi vidjela svjetlo dana. Veliko hvala publici koja nas je bodrila, gledateljima koji su nas 13 tjedana puštali u svoje domove, smijali se s nama, bodrili nas. Veliko hvala, vi ste jednim velikim dijelom za ovo zaslužni”, nastavio je emtivni pjevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tvoje lice zvuči poznato (@tlzphr)

Publika oduševljena pobjednikom

“A najviše hvala, najviše hvala, produkciji Nove TV što nas je dovela ovdje, što me dovela tu da upoznam ove prekrasne ljude”, kazao je Alen i pozvao ostale kandidate na pozornicu nakon čega je uslijedio emotivni zagrljaj.

“U ovih 13 tjedana postali su mali krug mojih velikih ljudi. Sad ću zaplakat, majke mi”, kazao je na kraju pjevač, a potom još jednom izveo svoj današnji pobjednički nastup.

Nakon proglašenja pobjede brojni su gledatelji izrazli oduševljenje na društvenim mrežama: “Dakle, ovo nije imitacija Hanke, ovo je HANKA!”, “Definitivno kralj ove sezone”, “Bravo kralju sevdaha”, “Naježila sam se… Prekrasno”, “On je čudo od talenta! Kralj”, “Svaka čast Alene! Zasluženo!Za naježit se”, “Bio je veličanstven i pobjeda je totalno zaslužena! Alene čestitam ti na tvom ogromnom talentu! Bravo care”, glase tek neki od komentara impresinirane publike.

I njegov kolega pjevač ToMa nije propustio priliku da mu čestita na velikoj pobjedi: “Drugačije nije ni moglo biti! Bravo Alene”, poručio mu je drugi natjecatelj.

Minea zablistala u otmjenoj haljini i najavila veliko finale: ‘Ne propustite najluđu emisiju ove sezone’