Nogometaši preferiraju ležeran stil i luksuzne brendove: Nose ruksake i majice vrijedne nekoliko tisuća eura

Lovro Majer (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

U nedjelju su se u zagrebačkom hotelu Sheraton okupili Dalićevi izabranici uoči predstojećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj. Tako su nogometni reprezentativci privukli poglede brojnih građana koji su se u tom trenutku zatekli pored hotela, ali i fotografa koji su došli zabilježiti ponovno okupljanje reprezentacije.

Iako smo ih uglavnom navikli gledati u dresovim i trenirkama, ovog puta smo ih imali prilike vidjeti u nešto ležernijem izdanju. Sudeći po njihovim outfitovima, može se zaključiti da naši nogometaši preferiraju ležeran stil, ali s fokusom na luksuzne modne brendove.

Tako je Andrej Kramarić na okupljanje došao u prilično opuštenom izdanju, kratkim bež hlačama i pamučnoj bijeloj majici. Međutim, svako istančano oko će primjetiti natpis na majici koji upućuje na marku Yves Saint Laurent, a čija je cijena, sudeći po katalogu, čak 382 eura.

Andrej Kramarić i Luka Ivanušec (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Luksuzni ruksaci i torbe

Nadalje, kroz zadnjih nekoliko godina, vjerni navijači i pratitelji su zasigurno primjetili i da nogometaši vole i ‘fancy’ ruksake, a današnji je događaj to i potvrdio. Naime, pažnju nam je privukao ruksak Luke Ivanušeca, dizajnerskog brenda MCM. Riječ je o crnom ruksaku sa detaljima zakovica sa bočnih strana. Na web shopu se ovaj ruksak može pronaći po cijeni od 1.085 eura. Poznato je da ovaj brend voli i Luka Modrić, pa i 21-godišnji Luka Sučić koji također ima MCM ruksak.

Lovro Majer (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

I Lovro Majer dijeli strast prema luksuznim markama pa je on u Sheraton došao s Louis Vuitton ruksakom i putnom torbom. Cijena ovih trendy putnih torbi se kreće oko 2.200 eura.

Podsjetimo, hrvatski nogometni reprezentativci su na okupljanje stigli netom prije Europskog prvenstva koje će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj, a naši su se nogometaši su se jesenas kvalificirali kroz kvalifikacijsku skupinu.


Slavna glumica na crvenom tepihu u Cannesu nosila haljinu s Isusom: Izbio incident


Komentari