(FOTO) ZELENA POVRŠINA, NOGOSTUP, MA KAKVA PRAVILA: Evo kako se kauboji parkiraju po Knežiji

Foto: Čitatelj Zagreb.info

Manjak parkinga i nepropisno parkiranje problemi su diljem Zagreba, a Knežija, nažalost nije iznimka.

Tako je jedan od naših čitatelja poslao fotografije s Knežije gdje su auti parkirani nasred ulice, žutih traka, u dječjim parkovima i po nogostupovima.

Foto: Čitatelj Zagreb.info
Foto: Čitatelj Zagreb.info

“Samo čekamo da netko nastrada jer su šanse svakim danom sve veće”, rekao je zabrinuti čitatelj.

Foto: Čitatelj Zagreb.info
Foto: Čitatelj Zagreb.info

Kako je Zagreb.info ranije pisao, nepropisno parkiranje koje može biti u najgoru ruku opasno, a u najmanju dovesti do brojnih neugodnosti, problem je bio i ranije.

Tako smo pisali o problemu jedne naše čitateljice ispred njene stambene zgrade gdje je parkirala auto da bi pa sati kasnije njeno vozilo blokirao drugi vozač.

‘ZVALA SAM PAUKA I OTPILILI SU ME’ Evo kada vam smiju dići auto, ali i kada pauk služba to neće učiniti!

”Razmak između mog i njegovog auta bio je par centimetara. Zvala sam pauka i izvisila. Imam automobil iz 2002. godine pa nije da mogu kliknuti na ključu da se otključa na daljinu i uđem kroz gepek ili preko suvozačevog mjesta. Na kraju sam, nakon što me pauk otpilio da ne može dići taj auto, 45 minuta manevrirala da uđem u automobil i jedva sam uspjela zavući ruku da otključam nekako automobil i uđem s druge strane”, ispričala nam je bijesna Zagrepčanka kojoj nije jasno zašto pauk u toj situaciji nije želio dići automobil.

U drugoj situaciji, prometni redari su reagirali nakon upita Zagreb.info na valu nezadovoljnog čitatelja zbog nepropisnog parkiranja na prilazu dječjem vrtiću i osnovnoj školi koji je trajao godinama.

REAGIRALI NAKON NAŠEG UPITA: Prometni redari obračunali se s neodgovornim vozačima

“Po zaprimanju Vašeg upita izvršen je nadzor predmetne lokacije te su za vozila parkirana ili zaustavljena suprotno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama ispisane obavijesti o počinjenom prekršaju. Nadzor će se nastaviti i u narednom razdoblju”, poručili su nam tada iz prometnog redarstva.


Komentari