Gledatelji RTL-a uočili detalj koji ih je razbjesnio: ‘Pa to je zakonom zabranjeno’

Anita Martinović (Foto: RTL)

Gledatelji pred malim ekranima uskoro će moći gledati 17. po redu sezonu RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’. Prije nekoliko dana započelo je predstavljanje ovogodišnjih farmera koji će za koji mjesec na svojim farmama ugostiti dame u potrazi za ljubavi.

Tako su se u prvoj epizodi nove sezone Hrvatima predstavili Željko, Toni, Ilija, Ivica, Manuel, Sandi i Ivo koji su pozvali buduće kandidatkinje da im se jave.

Farmer Željko Stipetić dolazi iz Ogulina i u vojnoj je mirovini. Živi s majkom u velikoj kući s dvorištem i vrtom. Vrlo je emotivan, pogotovo na spomen svoga oca kojem je, kako kaže Željkova majka, bio miljenik. Odrastao je uz roditelje koji su u braku bili više od 50 godina, a Željko je naglasio kako bi volio doživjeti takvo nešto. “Kako su se slagali mama i tata, tako bih se ja volio slagati s budućom ženom”, rekao je.

Framer Željko Stipetić (Foto: RTL)

Poznato lice iz RTL-ova showa

Toni Patrčević jedan je od farmera nove, 17. sezone ‘Ljubav je na selu’, a u slobodno vrijeme igra nogomet. Voditeljica Anita Martinović pitala je Tonijeve suigrače kakav je on kad se zaljubi. “Dosta se podređuje svojoj ljubavi. Čini mi se da je on dosta požrtvovan u toj vezi, da dosta daje sebe u to. Voli se i zabaviti, ne pije, ne puši. Voli izlaziti na večere”, ispričali su oni. Otkrili su da je Toni romantičan i istaknuli da je pravi trenutak da krene u potragu za ljubavi.

Ilija Strinić živi u Gračacu, a na svom imanju ima konje i krave. Provozao je voditeljicu Anitu Martinović kamionom, a ona se našalila da je to pravi damski prijevoz. Ilija je otkrio da dane provodi u brizi o životinjama. “Dobro bi ti došla neka pomoć?”, pitala je Anita farmera. “Da skuha ručak”, rekao je Ilija što mu nedostaje kada se vrati kući nakon obavljenog posla. Otkrio je da ima sina i kćer iz dva braka.

Ispričao je što je proživio nakon povratka iz vojske. “Prva žena je umrla. Rodila mi sina, ostao sin od pola mjeseca. Oženio sam se drugi put. Druga me ostavila. Ostavila mi kćer od 40 dana. Onda nađem treću. S trećom sam živio 18 godina. Razišli smo se. Ja ostao ovdje raditi, ona ostala u Bosni”, otkrio je Ilija.


Suze i tuga na RTL-u: ‘Prva žena mi je rodila sina i umrla, druga me ostavila sa kćeri’

“Bitno mi je da nađem ljubav u životu”

Jedan od novih farmera nove, 17. sezone ‘Ljubav je na selu’ je i Manuel Mandić iz Nove Bukovice. Otkrio je kako na imanju živi s majkom, no u odvojenim kućama. ”Mama mi je bitna u životu. Kada dođem s posla, čeka me hrana za stolom, opeglano i oprano”, objasnio je Manuel. Njegova sestra Ana je otkrila kako je Manuel jako dobar. ”Uvijek je tu za mene, ne samo za mene već i za nećake”, rekla je Ana. Manuel je priznao kako bi se volio ostvariti kao otac. ”Volio bih biti otac, ako se pruži prilika”, priznao je.

Sandi Hribernik je pak otkrio kako je sam na imanju otkad su mu roditelji umrli. ”Tu sam osam godina sam, brinem sam o svemu, kuham i perem…”, rekao je Sandi. Dodao je kako bi mu dobro došla ženska ruka. ”Zato sam se prijavio”, komentirao je. Voditeljica Anita Martinović je primijetila kako ima puno cvijeća na imanju. ”Čovjek sam od romantike, mora biti cvijeća. Jako se trudim da sve bude uređeno i sređeno”, objasnio je. Otkrio je i svoje hobije.

Ivo Obreza rekao je voditeljici Aniti Martinović da nikad nije bio oženjen i nema djece. “Znači, ti čekaš nekoga za jedan kompletan početak u životu?”, pitala ga je Anita. Objasnio je da mu nije važno ostvariti se u očinskoj ulozi nego da pronađe ženu za vezu. “Bitno mi je da nađem ljubav u životu”, rekao je Ivo. On i voditeljica Anita su zajedno pecali i razgovarali. Anita je pitala Ivu ako mu djevojke dođu na imanje, hoće li i njih voditi na pecanje.

Ivo Obreza (Foto: RTL)

Kandidati privukli pažnju gledatelja

Nova sezona i novi farmeri privukli su pažnju kod gledatelja koji su putem društvenih mreža iznijeli svoje mišljenje o viđenom, a posebno im je za oko zapeo jedan detalj.

“Ne sviđa mi se što onaj mladi dečko vaš farmer drži psa na lancu pa to je zakonom zabranjeno i vi kao televizija morali bi takve izbaciti nadam se da mu se neće niti jedna javiti”, poručila je jedna gledateljica.

“Ovi gospon će imati najviše pisama a ne znam što mu bi prijaviti se u ovakvu emisiju znamo kakve se žene tamo prijavljuju”, “Ja ću se prijaviti ovome farmeru, poslat ću mu email”, “Kakve dušice ove sezone, dragi su svi zasada”, “Jedva čekam da vidim na što će to sličiti ove godine”, “Pa kad kažu da nema dobrih ljudi, evo ovi su baš simpatični bili”, komentirali su pak drugi.


Komentari