Luku Nižetića iz publike bodrio poznati glumac: Cijeli nastup nije skidao pogled s njega

Luka Nižetić (Foto: Dusko Marusic / CROPIX)

Sve popularniji doček popodnevne Nove godine, koji je prvotno bio ‘rezerviran’ za djecu, no postao je okupljalište svih građana željnih dobre zabave, u Puli je okupio mnogobrojne građane, ali i turiste koju su uz pjevača Luku Nižetića na Portaratu dočekali ulazak u popodnevnu Novu godinu.

Slavko Sobin (Foto: Dusko Marusic / CROPIX)

U publici Slavko Sobin

Među brojnim građanima koju su uživali uz Luku, fotografira su u publici primijetili našeg poznatog glumca, Slavka Sobina, koji je pjevača pratio iz publike u društvu Tihane Lazović.

Sobin u društvu Tihane Lazović (FOTO: Dnevno.hr)

Sobin je viđen vidno dobrog raspoloženja, a sa sobom je nosio fotoaparat kojim je fotografirao glazbenika.

Luka Nizetic (Foto: Dusko Marusic / CROPIX)

Naime, nije nepoznato da su Sobin i Nižetić dugogodišnji dobri prijatelji, a iako se u kuloarima šuška da su nešto i više od samo jako dobrih prijatelja, niti jedan niti drugi te tvrdnje nisu nikada javno potvrdili.

Matija Cvek slučajno otkrio spol bebe: Tijekom nastupa izveo neočekiveni potez

Inače, krajem godine, Sobin se na društvenim mrežama pohvalio odlaskom na svoju prvu filmsku premijeru u Ameriku, nakon što je glumio u akcijskom trileru “97 minuta”.

“Točno 20 godina za ostvarit jedan od najvećih snova i ne bih ni kratio ni ubrzavao tih 20 godina ni sekunde”, napisao je oduševljeno glumac na svom Instagram profilu.


Komentari