Slavlje u obitelji: Jasenko Houra pokazao kćer direktoricu koja se ne pojavljuje u javnosti

Jasenko Houra (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Legendarni sastav Prljavo kazalište nedavno je izbacio novi singl ‘Molim Boga da svane’, kojim su najavili veliki koncert u zagrebačkoj Areni. Koncert je zakazan za 13. prosinca, a fanovi ga već s nestrpljenjem očekuju.

Frontmen benda Jasenko Houra na društvenim je mrežama podijelio trenutke slavlja u njegovoj obitelji. Naime, na Instagramu je ponosno objavio fotografiju sa svojom kćeri Dorom, koja je nedavno proslavila 25. rođendan.

Jasenko Houra i kćer Dora. (Foto: Screenshot)

Kćer direktorica

Njegova najmlađa kćer nije baš aktivna u javnosti i očito se trudi ostati dalje od pozornosti. Na njenom profilu ipak stoji da je zaposlena u obitelji i to kao direktorica njihove tvrtke, Houra grupa. Ponekad zna pratiti i svog oca na nekom javnom događanju.

Inače, i Jasenko će uskoro slaviti rođendan, 3. lipnja napunit će 64 godine.

Sa suprugom Dianne proslavit će ubrzo i 31. godišnjicu braka. Sa suprugom Kanađankom upoznao se na turneji Prljavaca u Torontu, a osim Dore imaju kćer Mirjanu te sina Ivana Brunu.

Prljavci su prije 15 godina službeno i otvorili Arenu Zagreb. 2009. godine. Dvaput zaredom tamo su održali rasprodane koncerte, a spektakl najavljuju i za prosinac. Osim ovog nastupa, njihova glazba uskoro stiže i na kazališnu pozornicu. Naime, Houra uskoro u kazalištu planira postaviti svoj autorski mjuzikl.

“On ima sad radni naziv, mislim da će tako i ostati Dubrava blues i mislim da će biti napravljeno u Komediji u nekakvom vremenskom dijelu”, najavio je ranije Houra.



Komentari