Spektakl: Ovako je izgledao koncert uzora Baby Lasagne

Koncert glazbenog sastava Rammstein. (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Lasagnamanija naveliko trese Hrvatsku. Zarazna pjesma “Rim Tim Tagi Dim” Marka Purišića, koji nastupa pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, ne izlazi nikome iz glave. Mnogi su pjesmu uspoređivali sa zvukom velikog njemačkog Rammsteina.

Simpatični glazbenik iz Istre, ali i sami Rammstein fanovi, odbacili su bilo kakve tvrdnje o kopiranju.

“Nedavno je internacionalna Rammstein zajednica dala veliku podršku Baby Lasagni, a oni bi bili prvi koji bi rekli: “ovo je krađa”, rekao je ranije Baby Lasagna.

U petak je u Beogradu na lokaciji Ušće Park odžan veliki koncert glazbenog sastava Rammstein. Nastupit će dva dana zaredom, 24. i 25. svibnja.

Djeca smiju samo u pratnji roditelja

Ulaz na njihove koncerte je zabranjen za mlađe od šest godina, a djeca do 16 godina moraju obavezno biti u pratnji odraslih osoba.

Rammstein je beogradskoj publici pokazao jedinstvenu fuziju metala, pirotehnike i impresivnog scenskog nastupa. U svemu im pomaže tim od otprilike tisuću radnika.


Marko svojedobno u medijma rekao kako mu je velika čast što ga podupire Rammstein zajednica, a otkrio je i kako je na koncertima benda koji obožava dosad bio barem 17 puta.

Hrvatski Rammstein fan club koji našem je predstavniku na Eurosongu priredio iznenađenje iz snova, poklonili su mu kartu za koncert omiljenog benda u Klagenfurtu.

Pogledajte atmosferu kakve nema u Europi: Više od 18 tisuća ljudi na spektaklu u Areni


Komentari