RASKALAŠENI BROZOVIĆ UHVAĆEN U TRIMA PREKRŠAJIMA: Je li ovo kraj dobre ere za Epic Broza? (FOTO)

Instagram

Taman što mu je krenulo u Interu, Brozović nije mogao izdržati da ne napravi neku nepodopštinu.

Bivši veznjak Dinama, a sadašnji igrač Intera iz Milana, Marcelo Brozović (23) uhvaćen je još za Božić u svom BMW-u X6 kako pod utjecajem alkohola prolazi kroz dva crvena svijetla. Do incidenta je došlo u Velikoj Gorici, a Brozović je prvo u 20 i 45 prošao kroz crveno i  ignorirao pješački prijelaz u Ulici Matice Hrvatske u smjeru jugoistoka kod kućnog broja 5, a potom i na Zagrebačkoj ulici, na kojoj je bez zaustavljanja prošao kroz crveno, prenosi Večernji.

Facebook
Facebook

No, to nije sve. Veznjaka je tada zaustavio policajac koji ga je pratio, a potom mu izmjerio 0,87 promila alkohola u krvi. Kako Brozović ima zabranu vožnje jer je prije nekoliko mjeseci ostao bez vozačke dozvole odmah je isključen iz prometa na 12 sati, a protiv njega će biti podignuta i prekršajna prijava zbog vožnje u pijanom stanju, prolaska kroz crveno i vožnje pod zabranom.

Taman što mu je krenulo u Interu, Brozović nije mogao izdržati da ne napravi neku nepodopštinu, ali srećom ne treba puno očajavati jer Talijani su poznati po tome da imaju visok prag tolerancije na ovakve ekscese, pa će Marcelo vjerojatno dobiti po prstima, ali ništa više od toga.

>>> U DINAMU TRLJAJU RUKE: Stiže novih pet milijuna eura od davno odbjeglog igrača!

>>> BARCELONA U LOVU NA BIVŠEG DINAMOVCA: Otkako se raspištoljio svi su ludi za njim (FOTO)

>>> ‘EPIC BROZO’ ZALUDIO SVIJET: Provjerite zbog čega je Marcelo postao megapolularan (VIDEO)


Komentari