U DINAMU TRLJAJU RUKE: Stiže novih pet milijuna eura od davno odbjeglog igrača!

Facebook

Brozović izgleda broji sitno u Interu, a od cijelog transfera itekako će okoristiti i Dinamo.

Marcelo Brozović bit će definitivan hit zimskog prijelaznog roka. Kako je posljednjih tjedana ključni igrač Intera, a već se neko vrijeme nameće i u reprezentaciji, Brozo je postao velika želja mnogih europskih velikana, najviše se raspituju Barcelona i Arsenal, a engleski klub već sada maše konkretnim ponudama. No, Wenger, koji ove sezone napokon vidi priliku osvojiti Premiership, će imati veliki problem želi li u svojoj veznoj liniji gledati Marcela. Naravno, riječ je o pozamašnoj svoti novca, a poznato je kako je francuski ekspert izrazito škrt kad je riječ o transferima.

Talijanski mediji pišu kako Wenger želi Brozovića odmah na zimu jer mu zbog ozlijeda kronično nedostaje veznjaka, a želi li Arsene srušiti Ranieria i Leicester, koji izgleda ne želi tako lako pustiti prvo mjesto, trebat će mu kvalitetan veznjak koji je u formi. Eto, on takovga vidi baš u Brozoviću čiji stil igre itekako odgovara onom engleskom. No, mali problem nastaje kod cijene. Inter potražuje oko 25 milijuna eura za veznjaka i to najmanje toliko jer Nerazzurri još uvijek nisu gotovo s otplatom transfera iz Dinama.

Naime, Brozović je tehnički još uvijek igrač Dinama, to jest, Inter bi na kraju ove sezone morao dati još 5 milijuna eura želi li ga ostaviti u svojim redovima. Do toga su došli zato što su ga od Dinama doveli na 18-mjesečnu posudbu za koju su platili 3 milijuna eura, a po završetku posudbe imali bi pravo otkupa u iznosu od 5 milijuna eura. Upravo zbog toga cijena igrača bi mogla skočiti za dodatnih pet milijuna eura jer Inter iz svog džepa prvo mora istovariti “petaka” kako bi ga mogla prodati za 25 ili više, ovisno o ponuđaču, a kako je riječ o Barci i Arsenalu, novaca sigurno neće nedostajati. Samo je pitanje čija ponuda će biti veća i tko će biti brži.

>>> TALIJANI KUCAJU NA VRATA: Nakon Intera, zvijezdu Dinama lovi petnaesta momčad Serie A


Komentari