BARCELONA U LOVU NA BIVŠEG DINAMOVCA: Otkako se raspištoljio svi su ludi za njim (FOTO)

Facebook

Otkako je počeo redovito zabijati, postao je osovina u svom matičnom klubu, a cijena bi mu mogla dosta skočiti.

Bivši Dinamovac, a sada Nerazzurri, Marcelo Brozović, pobudio je interes europskog velikana, Barcelone. Katalonci su ga stavili na spisak želja, koji se samo gomila jer im uskoro ističe zabrana dovođenja igrača, a posljednji na listi je baš “EpicBrozo”. Naime, kako je Brozović doživio katarzu u redovima Intera otkako je počeo redovito zabijati epske golove, čini se kako je počeo plijeniti pažnju većih klubova.

facebook/marcelo brozović
facebook/marcelo brozović

Kako je Barcelona sada u fazi osvježavanja momčadi, igrač poput Brozovića čak bi im dobro i došao, iako je kod njih u veznoj liniji uvijek gužva. No, nije Barca jedini klub koji se interesirao za Brozovića, naklapalo se i kako je Tottenham u igri, ali problem za obje momčadi mogla biti cijena.

Brozović trenutno vrijedi osam milijuna eura, prema Transfermarktu, no talijanski mediji procjenjuju, s obzirom na dobri forum i napredak, kako bi Brozova cijena mogla skočiti do dvadesetak milijuna, a neki spominju cifre veće od 20 milijuna.

Osim milijunskih cifri, problem bi mogao stvarati i neodlučni Mancini koji je do jučer htio prodati Brozovića, ali sada mu je on osovina momčadi, pa će svakako biti zanimljivo vidjeti što će biti s njim na zimskom prijelaznom roku.

>>> ‘EPIC BROZO’ ZALUDIO SVIJET: Provjerite zbog čega je Marcelo postao megapolularan (VIDEO)


Komentari