Zlatko Dalić nije mogao sakriti emocije: Naš uspješni izbornik samo je čovjek od krvi i mesa, priznao je što osjeća pred svima

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, osim uspjeha s Vatrenima, može se pohvaliti i privatnim uspjesima. Popularni izbornik ne krije koliko se ponosi sinovima, a razlog za ponos posljednji mu je dao mlađi sin, Bruno Dalić. Naime, Bruno je diplomirao na američkom sveučilištu Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

Izbornik se pohvalio fotografijom sina koji je preuzeo diplomu prestižnog sveučilišta odjeven u togu. “Ponosan otac – čestitke”, napisao je tata Dalić uz fotografiju koja je nastala dok je izbornik na pripremama za nadolazeći Euro, a komentari i čestitke su se odmah počeli nizati.

Foto: Instagram

“Ćaćin ponos i svojim dragim roditeljima… Svaka čast mladiću”, tek je jedan od njih.

Dalićev mlađi sin još je prošlog ljeta stekao diplomu prvostupnika znanosti. Tada je izbornik naše vrste objavio fotografiju diplome. “Ponosna obitelj. Diploma prvostupnika znanosti”, napisao je na Instagramu još u srpnju 2020.

Podsjetimo, Dalić je od 1992. u braku sa suprugom Davorkom. Roditelji su dvojice sinova, starijeg Tonija (28) i mlađeg Brunu (23). Toni je 2019. završio studij digitalnog marketinga, iz hobija je puštao glazbu kao DJ Tony D na Zrću, a karijeru gradi u nogometnom svijetu. Radi kao dopredsjednik, direktor i član izvršnog odbora NK Varaždin.

Inače, Zlatko Dalić često naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu, a posebno mjesto u obitelji pripada supruzi Davorki. Par se upoznao još u djetinjstvu u Livnu, a ona je, iako je završila ekonomiju, napustila posao kako bi se posvetila obitelji.


Komentari