TROJICA NAPUSTILA LOKOMOTIVU: Jerko Leko morat će se snalaziti bez Sammira, Jelavića i Budimira

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Lokomotiva u nastavak sezone ulazi bez tri značajna igrača. Napustili su je Sammir, Nikica Jelavić i Mario Budimir. Sammir će karijeru nastaviti u rodnom Brazilu, Nikica Jelavić na putu je prema mirovini, a Mario Budimir je sporazumnu raskinuo ugovor s klubom.

“Otišla su trojica iskusnih igrača, Budimir, Sammir i Jelavić. Rastali smo se normalno. I oni su svjesni da nisu mogli dati koliko su željeli s obzirom na ozljede i neke druge stvari i okolnosti. Želim im sve najbolje u nastavku njihovih životnih puteva.

Sammir je jedini najavio da će možda negdje igrati, Jelavić zbog ozljede stvarno ne može više i volio bih ako bude opcija da ostane u klubu. Bivši smo suigrači iz reprezentacije i volio bih ga vidjeti blizu kluba. S Budimirom smo dogovorili sporazumni raskid. Ostali smo bez njih, ali Lokomotiva budućnost gradi na mladim igračima pa će netko biti priključen u skorije vrijeme”, rekao je trener Lokomotive Jerko Leko za Index.

Lokomotiva budućnost namjerava graditi na mladim igračima, a Lokomotivu već u subotu očekuje susret sa Slaven Belupom. Leko je najavio da očekuje tvrdu utakmicu na kojoj će prednost biti na strani onog koji preuzme sredinu terena.

Slaven Belupo trenutno se nalazi na dnu ljestvice, odmah ispred Istre 1961 s kojom ima okršaj četiri dana nakon Slaven Belupa. Za tu utakmicu Leko najavljuje promjene u momčadi, ali više će se znati nakon susreta u subotu.


Komentari