Nikom više nije jasno što se događa u slučaju Ademi, a ni kada će on ponovo zaigrati

Youtube

U Dinamu su očekivali da će odluka biti donesena danas.

Ako ikog pitate što se događa s Ademijem, neće vam znati dati odgovor, jer realno, više ga nitko ne zna. Uefa i CAS već su nekoliko puta odgađali svoju odluku u ovom slučaju, a u Dinamu tvrde da imaju neoborive dokaze.

CAS (Međunarodni sportski sud u Lausannei) poslao je pismo koje je danas stiglo u Maksimir, u njemu su još jednom odgodili odluku u slučaju Ademi. Konačnu odluku tako ćemo čekati do 17. ožujka, a čelnici zagrebačkog kluba već nekoliko dana su šutljivi i ne žele u javnost izlaziti s optimističnim prognozama. Svi su svjesni složenosti situacije, ali priželjkivali su razrješenje danas.

Ovo sada već postaje prava sapunica u kojoj Dinamo više ne zna koje bi dokaze upotrijebio za obranu svog igrača. Već tri neovisna laboratorija potvrdila su zatrovanost uzorka, a samim time i učvrstili vjeru u Ademijevu nevinost. Čini se da Uefa i CAS ipak nisu toliko sigurni, pa su već tri-četiri puta odgodili konačno rješenje slučaja, piše Goal. 

Arijan Ademi izvan travnjaka je već 501 dan, a do 17. ožujka to će se povećati na 531. Njegova posljednja utakmica bila je protiv zaprešićkog Intera, 3. listopada 2015. godine.

 


Komentari