(VIDEO) ‘PA OVO JE SVE!’ Kolinda u izdanju u kakvom je nikad nitko nije vidio!

foto:Instagram/screenshoot

Glumica Ornela Vištica na svom Instagram profilu otkrila nam je nešto više o predstavi “Predsjednici & CA” koja će biti premijerno prikazana 24. listopada u kazalištu Kerempuh.

Izvor: Instagram

Naime, Orneli je pripala uloga bivše predsjednice Kolinde-Grabar Kitarović, a koliko je uistinu vješta u skidanju mimike pokazala je objavom na svome profilu.

 

View this post on Instagram

 

Premijera 24.10., Kerempuh Predsjednici & Ca . . . #kolinda #franjo #josip #ivo #stipe

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Prijatelji i obožavatelji glumice, nisu se mogli suzdržati da ne komentiraju kolika je sličnost između Ornele i bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

“Ma pljunuta Kolinda. Nevjerojatno koliko sličite”, “Odlična glumica, uloga ti pristaje“, “Original”, “Mimika savršeno skinuta”, “Nisam bila sigurna je li original ili kopija“, “Ista”, samo su neki od komentara.

Predstava Predsjednici&ca aktualna je i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana, kojeg ćemo u predstavi imati prilike vidjeti kao Josipa Broza Tita i Tarika Filipovića, koji će utjeloviti Franju Tuđmana. Stipu Mesića glumit će Hrvoje Kečkeš, a Ivu Josipovića tumače Ivan Jončić i Siniša Miletić: Kolindu uz Ornelu glumi Ana Begić Tahiri. Svi naši predsjednici i predsjednica okupit će se na zanimljivoj večeri i gledateljima ponuditi itekako zanimljive teme koje se protežu u Hrvatskoj godinama bez ikakvog odgovora.

Bez obzira na neizvjesnu budućnost, jedno je sigurno, a to je da 24. listopada u Krempuhu možete očekivati dobru satiru i puno smijeha.

 

Nova hit serija na pomolu? Zagrebački redatelj okupio vrhunsku glumačku postavu

 


Komentari