PREOKRET NA DODIKOVOJ TV: Severina se predomislila, spominje genocid u Srebrenici i vrijeđanje žena

Screenshot

U središtu pažnje nedavno su bila šuškanja kako će se na regionalnoj TV, Una u suvlasništvu sina Milarada Dodika, prikazivati talk show koji će voditi pjevačica Severina Vučković (49.)

Međutim, nakon okupljanja ekipe Severina se ipak predomislila jer kaže kako ne želi imati veze s osobom koja ne priznaje kako je u Srebrenici počinjen genocid. Pjevačica je u intervjuu koju prenosi Večernji.hr, objasnila kako je došlo do zaokreta.

Naime, emitiranje regionalne UNE TV planirano je za kraj ove godine, te je gotovo svakodnevno punilo medijske stupce nagađanjima tko se nalazi na popisu voditelja.  Sjedište će biti u Banja Luci, a imat će studije u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Podsjetimo, još prije mjesec dana je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak ‘Dodikova televizija’, a među prvima se pojavilo ime Severine, ali službene potvrde nije bilo.

Severina ne želi “imati posla” s Dodikovim imenom

Na pitanje zašto s prvom pojavom imena nije demantirala vijest, Severina je otkrila da je dugo vremena pregovarala te da su čak imali smo vrlo ugodne radne sastanke i da je već skoro sve bilo gotovo realizirano. Skoro su započeli okupljanje timova koji bi radili na projektu. Sve je krenulo u drugom smjeru kada je u javnost ‘procurila’ vijest da se radi o televiziji Milorada Dodika.

Budući da političara prati loš glas i reputacija, pjevačica je potvrdila da joj nije bilo drago vidjeti njegovo ime uz njezino u medijima. Nakon što se ispostavilo da je informacija točna te da je UNA TV zaista pod vlasništvom Dodika, Severina je prekinula suradnju na vrijeme.

Jasno je rekla da ne želi sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

Pjevačicu raduju voditeljski angažmani

Koliko Seve voli i voditeljski angažman svi su imali priliku uvjeriti se za vrijeme korone kada je sama proizvela kućni format SeVeTeVe i zabavljala svoje obožavatelje.

Otkrila je i da nije isključena opcija pokretanja vlastitog talk showa u budućnosti, međutim sada je u potpunosti posvećena novom albumu.


Komentari