SEVERINA RADI ZAOKRET U KARIJERI! Dobiva svoj talk show i uskoro ju gledamo u ulozi voditeljice na regionalnoj televiziji!

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Za domaću pjevačicu Severinu čini se, nema kraja lijepim vijestima. Samo nekoliko dana nakon što je dočekala da joj se vrati sin Aleksandar, 49-godišnjakinja bi trebala dobiti i vlastiti talk show. Kako piše Slobodna Dalmacija, pjevačica će postati televizijska voditeljica i to na istoj televiziji na kojoj navodno svoju karijeru nastavlja i donedavna voditeljica i urednica emisije Provjereno Ivana Paradžiković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Riječ je o regionalnom kanalu sa sjedištem u Banja Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, a isti bi se trebao zvati TV Una. Prema pisanju domaćeg medija, kanal će se emitirati putem telekomskih operatera i interneta te bi emitiranje trebalo krenuti do kraja godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pjevačica, kao ni njezin tim, još nisu komentirali navode o novom projektu koji bi svoje službeno predstavljanje trebao imati na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju zakazanom za 23. do 26. rujna.

Komentari