Preminuo omiljeni zagrebački liječnik: ‘U šoku smo, to je čovjek kakav se rađa samo jednom’

Osmrtnica za dr. Stipu Čulara (Foto: Zagreb.indo)

Zagreb je ostao bez omiljenog pedijatra i velikog stručnjaka za liječenje najmlađih pacijenata, doktora Stipe Čulara, koji je radio u Domu zdravlja Špansko. Doktor Čular preminuo je u 63. godini života nakon duge i teške bolesti.

“Ispraćaj dragog pokojnika bit će u srijedu 22. svibnja 2024. u 12 sati u kematoriju na Mirogoju”, piše na osmrtnici koja se nalazi na ulazu u Dom zdravlja Špansko.

Vijest o njegovoj smrti proširila se i društvenim mrežama.

“Piše na vratima Doma zdravlja da je naš dragi najbolji pedijatar Stipe Čular jučer preminuo. Neka mu je laka zemlja”, piše u grupi Zakaj volim Špansko.

Smrt voljenog liječnika rastužila je mnoge njegove pacijente.

‘BOLESTI SE MIJENJAJU…’ Omiljeni zagrebački liječnik učinio korak dalje za svoje pacijente: ‘Zamisao se spontano rodila’


Roditelji se opraštaju

“Pedijatar moje djece koji je živio svoj poziv. Počivao u miru, a nama će ostati zauvijek u sjećanju”, “Divan pedijatar, toliko draga osoba, sretni smo sto smo ga imali. Velika tuga. Počivaj u miru najdraži doktore”, opraštaju se roditelji djece koju je liječio.

“Ajme koja tužna vijest. Pedivan čovjek, liječnik. Počivao u miru. Iskrena sućut obitelji najdražeg nam doktora”, “U šoku smo”, “Ajme. Tuga. Čovjek kakav se rađa samo jednom. Dr. Čular, počivali u miru. Bili ste i ostat ćete naš najbolji doktor. Iskrena sućut obitelji i prijateljima”, samo su neki od komentara.

Inače, pedijatar Stipe Čular nalazio se i na listi najboljih pedijatara u Hrvatskoj, roditelji su mu vjerovali i cijenili ga i rado preporučivali jedni drugima.

Svijeća (Foto: Zagreb.info)


Komentari