Dodik komentirao Severinin angažman na UNI TV: ‘Mene da se pitalo, ne bih ju zvao’

Foto: Instagram/Youtube screenshot

Nakon što je 49-godišnja pjevačica Severina jučer za domaće medije otkrila kako je odustala od showa na UNI TV, novoj regionalnoj televiziji koju mnogi nazivaju i ˝Dodikova TV˝ jer je u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, sada je cijelu situaciju komentirao i sam Milorad. Gostujući na televiziji Pink, Dodik je rekao kako nema ništa s nikakvom televizijom te da nikada ne bi dozvolio, da je netko njega pitao, da Severina uđe u bilo kakav angažman.

˝Ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu da ja, apsolutno, ne bih prešao preko toga, ali ja nisam na to utjecao. To su uradili ljudi koji formiraju novu televiziju. To je ono, ako niste spomenuli Dodika, onda niste na naslovnoj strani, kao što to rade neki političari. Nemam namjeru da kažem bilo šta loše, ali da je mene netko pitao – ne bih je zvao˝, započeo je Dodik.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

˝Čak i da imam takvu kompaniju i da je bio potpisan ugovor, ja bih ga raskinuo zbog njenog odnosa prema patrijarhu. Halo, gdje je to normalno, gdje je tu kultura, ljudski odnos˝, nastavio je te zaključio: ˝Pa mene sad, kad bi prislonili ovdje uz zid da me streljate i dali pet minuta da se sjetim neke njezine pjesme, ja se ne bih sjetio˝.

Podsjećamo, Severina je odbila angažman na UNI TV-u jer, kako je pojasnila, ne želi sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.


Komentari