Duhoviti reper čiji hit pjevaju djeca po vrtićima najavljuje nova iznenađenja: ‘Mama sita, gladan tata’

Evo ga opet! Splitski reper Vojko V  ima planove za ovu subotu, 11. studenog vraća se nakon punih pet godina na pozornicu zagrebačkog Doma Sportova gdje će promovirati svoj drugi solo album “Dvojko”.

Ususret velikom koncertu

Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom “Vojko” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Ususret ovog velikog koncerta, ugostili smo splitskog repera u Zagreb.info serijal “1 na 1” gdje nam je otkrio kako je zadovoljan sa samim reakcijama publike na drugi album i što priprema u Domu Sportova.

Foto: Damjan Maršić

‘Nisam htio napraviti nešto na brzinu’

“Radio sam ga dosta dugo, nisam htio napraviti nešto bezveze, na brzinu, reperi objavljuju tri albuma godišnje, nisam htio ići tim putem, nego sam htio biti maksimalno zadovoljan i dok nije bilo gotovo, nisam ga izbacio.”

Album “Dvojko” po objavi je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, dok su pjesme s izdanja zauzele tri pozicije na YouTube Trendingu, a “Mamacita”, očiti favorit publike, nalazi se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu.

Vrata Doma Sportova otvaraju se u 20 sati, warm-up vrti DJ Sin, a kao predgrupa Vojku su reperi Bore Balboa & Peki.

Cijeli intervju pogledajte na našem YouTube kanalu Zagreb info.

 


Komentari