Baby Lasagna o svojoj najvećoj konkurenciji na Dori: ‘Napravit će ludi show’

Baby Lasagna (Foto: Instagram)

Dora će i ove godine okupiti neke od najsvjetlijih zvijezda hrvatske glazbene scene. Međutim, jedno ime izdvaja se svojom originalnošću, šarmom i, naravno, neobičnim umjetničkim imenom – Baby Lasagna, odnosno, Marko Purišić.

Njegovo pojavljivanje na Dori 2024. neće proći neprimijećeno, a s nama je podijelio za koga smatra da mu je najveća konkurencija na ovogodišnjoj Dori.

“Ne bih ih nazvao konkurencijom, ali mislim da bi mi to onda bio Let 3, jer su iskusni i zato što će sigurno biti ludi show”, rekao nam je Baby Lasagna.

Tko se krije iza imena Baby Lasagna: Ministar mu je lajkao golišavu fotku, a već je jednom bio na Dori

Žongliranje kao skriveni talent

Otkrio je i što kaže onima koji ga optužuju da mu je pjesma plagijat: “Uho čuje što uho želi čuti.”

Iako mu se umjetničko ime sastoji od lazanja, to mu nije najdraže jelo, a kada bi prema tome trebao slagati svoje umjetničko ime onda bi to bila – pizza.

Naravno, postoji hrana i koju nikako ne može podnijeti, a to su cikla i kelj.

Baby Lasagna ima i skriveni talent, a to je žongliranje!

Baby Lasagna postao je prava senzacija: Skinuo je s trona i Aleksandru Prijović

Koliko Baby Lasagna poznaje lazanje?

S njime smo napravili i kratki kviz da vidimo koliko Baby Lasagna zapravo poznaje lazanje. A kako je prošao – pogledajte u našem TikToku!

@zagrebinfo Koliko Baby Lasagna poznaje lazanje? 🍽🎤 #zagrebinfo #babylasagna #lasagna #lasagne #eurosong #eurovision #dora #viraltiktok #tiktok #fy #fyp ♬ original sound – zagreb.info

Stoga, zaboravite na klasične lasagne – Baby Lasagna donosi glazbenu poslasticu koja će nas definitivno ostaviti bez daha!

Sutra na našem portalu i YouTube kanalu pogledajte intervju s novom hrvatskom senzacijom!


Komentari