Baby Lasagna postao je prava senzacija: Skinuo je s trona i Aleksandru Prijović

Aleksandra Prijović i Baby Lasagna (Foto: Ranko Suvar/Cropix/Instagram)

Hrvatska radiotelevizija podijelila je na svojim stranicama vijest da je jedan od najvećih favorita ovogodišnje Dore Baby Lasagna sa svojom pjesmom Rim Tim Tagi Dim uspio prešišati pjesmu Aleksandre Prijović te je sada prvi u hrvatskom YouTube trendingu.

“Još jučer Lasagna se nalazio na drugom mjestu, iza srpske pjevačice Aleksandre Prijović, a danas je spomenutu pjevačicu skinuo s trona”, napisali su s HRT-a.


Inače, spomenuta pjesma u ovom trenutku broji 138.000 pregleda i iza sebe je daleko ostavila i trenutno drugoplasirani Let 3 i njihovu Babarogu koja broji tek 76.000 pregleda.

Podsjetimo, zanimljivo je da spomenuta pjesma umalo uopće nije našla među konkurencijom, budući da je na popisu stavljena među rezerve. Baby Lasagna upao je među 24 natjecatelja nakon što se pjevačica Zsa Zsa odlučila povući s natjecanja.

Tko je Baby Lasagna?

Relativno nepoznato ime na domaćoj sceni preko noći je postalo ono o kojemu bruje društvene mreže, a mnogi upravo Baby Lasagni predviđaju pobjedu na ovogodišnjoj Dori.

Marko Purišić pravo je ime glazbenika koji pjeva Rim Tim Tagi Dim. Inače, Baby Lasagna već se natjecao na Dori 2019. godine, kao dio sastava rock grupe Manntra. S pjesmom In The Shadows Manntra je tada osvojila četvrto mjesto.

Tko se krije iza imena Baby Lasagna: Ministar mu je lajkao golišavu fotku, a već je jednom bio na Dori

Pod umjetničkim imenom Baby Lasagna Marko je zasad objavio dvije pjesme, ako ne računamo onu s kojom će se predstaviti na Dori. Prva pjesmu koju je objavio prije dva mjeseca jest IG BOI, a prije koji tjedan izašla je i Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much.

Nakon što je kao rezerva upao na Doru, o njemu su počele brujati društvene mreže pa ga je zamijetio i sam ministar gospodarstva Damir Habijan, koji mu je lajkao fotku na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Inače, da ni sam nije očekivao ovakvu reakciju javnosti, Marko, odnosno, Baby Lasagna priznao je putem svog Instagram profila.

“Hvala vam na gotovo zastrašujućoj potpori! Hvala vam što vjerujete u mene i u Rim Tim Tagi Dim – mnogi vjeruju više nego ja! Ispovraćao se od treme još uvijek nisam, i to sve zahvaljujući tebi”, napisao je.


Komentari