MAJKA GA PRIJAVILA POLICIJI! Maloljetnik koji je sudjelovao u napadu na beskućnika se ispričao: ‘Hodat ću pognute glave’

Screenshot

Reakcije javnosti ne jenjavaju nakon snimke na kojoj dva mladića gnjave beskućnika te ga jedan grubo odguruje. Zagrebačka policija i dalje utvrđuje sve okolnosti događaja, a dosad su policajci identificirali i obavili razgovor s mladićima koji su sudjelovali u događaju. Prikupili su i informacije Marijana Majcelića zvanog Febo (58) iz zagrebačkog Podsuseda.

Jednog od mladića policiji je osobno prijavila njegova majka čim je vidjela snimku i doznala što se dogodilo. 24sata doznaju kako su mladići policajcima ispričali da su na Marijana naletjeli u nedjelju navečer ispred Konzuma u zagrebačkom Podsusedu. Tvrde kako ih je bilo četiri, a ne sedam, kako je Marijan rekao. Mladići kažu i da ih je isprovocirao opsovavši im majku.

Mladići tvrde da su svjesni kako njegova psovka ne opravdava njihovu reakciju, a pojasnili su i da je mladiću koji je dva puta gurnuo beskućnika preminula mama, zbog čega je boravio u domu za djecu.

Marijan nije ozlijeđen, a jedan od mladića kasnije mu je pomogao podignuti kutiju i pokupiti stvari s poda. Mladići su se naposljetku ispričali na društvenim mrežama.

“Shvatio sam što sam napravio. Htio sam ispasti mangup na krivi način. Molim vas da mi oprostite, zbog ovoga ću još dosta dugo hodati pognute glave jer sam osramotio cijelu svoju obitelj i prijavljen sam od strane svojih doma. Ako treba, ispričat ću se tom čovjeku javno i ljubiti mu noge jer sam shvatio da sam pogriješio i ne želim probleme jer ih već imam dosta”, napisao je jedan. Za svoje postupke spreman je odgovarati.

Drugi mladić tvrdi kako je bio u alkoholiziranom stanju i da nije bio svjestan što radi. Naveo je i kako prima prijetnje te smatra da to ništa neće riješiti.

Komentari