Jadnu ženu je toliko ‘stisnulo’ da je obavila veliku nuždu usred Vrbika. ‘Stisnut’ će je i kazna

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Žena koja je usred bijela dana ispred zgrade u Tenžerinoj ulici u Zagrebu obavila veliku nuždu oslobođena je plaćanja troška prekršajnog postupka zbog loših imovinskih prilika. S.S. (56), inače majka dvoje djece, zbog ovog čina završila je na Prekršajnom sudu u Zagrebu.

Nevolje po sredovječnu ženu počele su 16. ožujka oko 14,15 sati dok se vozila po Vukovarskoj ulici. U jednom trenutku pred nemoći koja ju je snašla, autom je ušla u naselje Vrbik i stala kod kućnog broja 7 te iz njega munjevito izjurila i obavila veliku nuždu. Nevolja je bila ta što je to vidjelo nekoliko prolaznika i stanara zgrade pa nije dugo trebalo da policija stupi u kontakt sa gospođom, piše Jutarnji.

Po dovršetku istraživanja, policija ju je prijavila za kršenje članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira odnosno da je vrijeđala moralne osjećaje građana i to svega 50-ak metara od zgrade Zagrepčanke u kojoj svoje urede ima niz tvrtki ali se nalaze i prostorije zagrebačkog tužiteljstva.

– Doista sam toga dana izašla iz auta i na javnoj površini obavila veliku nuždu. Iskreno mi je žao. Osjećam se krivom. Ali, imala sam silni pritisak i morala sam to učiniti. Molim sud da me blago kazni jer mi je doista žao što sam to učinila – pravdala se Zagrepčanka u sudnici, prenosi Jutarnji.

Kazna od 450 kuna za sud je primjerena jer, kako stoji u presudi, odgovara težini počinjenog prekršaja i stupnju povrijeđenosti zaštićenog dobra.

Na Pešćenici pao diler! U stanu mu pronašli veću količinu heroina, ali i kokain, heptanone i marihuanu!

 


Komentari