Na Pešćenici pao diler! U stanu mu pronašli veću količinu heroina, ali i kokain, heptanone i marihuanu!

foto:PU Zagrebačka

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

foto:PU Zagrebačka
foto:PU Zagrebačka

Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine heroina, marihuane te kokaina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Peščenice, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

foto:PU Zagrebačka
foto:PU Zagrebačka

Prilikom uhićenja osumnjičeni je policijskim službenicima predao ukupno 44,55 grama heroina pakiranog u 15 paketića, 1,6 grama kokaina pakiranog u jednom paketiću, pet  komada cigareta spravljenih od smjese duhana i marihuane.

foto:PU Zagrebačka
foto:PU Zagrebačka

Obavljenom pretragom stana na Peščenici pronađeno je ukupno 635,9 grama heroina pakiranog u devet različitih pakiranja, 0,9 grama marihuane, dvije digitalne vage i 300 komada Heptanona.

Tijekom kriminalističkog kod osumnjičenog je pronađeno ukupno 680,45 grama heroina, 1,6 grama kokaina, pet komada cigareta spravljenih od smjese duhana i marihuane, 300 tableta Heptanona te novčani iznos za koji se pretpostavlja da je pribavljen preprodajom droge.


Komentari