MILANOVIĆ OPLEO PO OREŠKOVIĆ I PULJAK: ‘Tim samodopadnim narikačama propustio sam reći što ih ide’

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

“Premijer je prevažan da bi se ponašao kao malo dijete”, komentirao je Zoran Milanović  situaciju vezanu s ambasadorima istaknuvši da je to trenutno “zadnja stvar”. Predsjednik Hrvatske također se osvrnuo na to kako se neće dodvoravati narodu u Bosni i Hercegovini nego da će se za njihova prava boriti dok “sadašnja vlada pokazuje lijenost i neaktivnost”.

U današnjem govoru dotaknuo se Milanović i Dalije Orešković koja se osvrnula na to da vila Weiss nije Klub Dragana Kovačevića.

“Tim samodopadnim narikačama propustio sam reći što ih ide. Dalija Orešković je došla na čelo Povjerenstva za sukob interesa s 36 godina kao relativno nepoznata osoba. Javila se na visoku funkciju, to je suspektno”, dodao je.

Spominjao je predsjednik i Ivana Pernara ističući da će ga ljudi poželjeti vratiti kada vide nove performanse, a nije štedio ni Daliju Orešković.

“Ona je htjela još četiri godine raditi taj posao i očekivala da za nju glasaju zastupnici HDZ-a, a oni su odabrali drugu osobu koja je pokazala da se taj posao može raditi bolje bez samodopadnosti i foliranja u medijima”, kazao je.

Nezadovoljan cjelokupnom situacijom odlučio je da mora tu “opsesivnost razgolititi” jer takvi ljudi, kako ističe, bez životnog iskustva drugi dan žele biti predsjednici republike. Zatim je uslijedio monolog upućen  i na Marijanu Puljak.

“U situaciji kada razgovaramo o ozbiljnim temama one se ponašaju kao ozbiljni mali ometaši. Zašto tamo nije stavila ploču Vlade HR jer su tamo bili ministri. Onaj tko se bavi pločama u zreloj dobi je ostao tabula rasa”, zaključio je predsjednik.

GLAS OŠTRO PORUČIO HDZ-U: ‘Zabranu rada nedjeljom koristite za šuplje populističko dodvoravanje Crkvi’


Komentari