URNEBESNA ŠALA NA RAČUN PRINCA CHARLESA: Zbog ove fotke gori internet, pogledajte i zašto! (FOTO)

Princ Charles nakon Zagreba, posjetio je i Osijek.

Dolazak djela kraljevske obitelji u Hrvatsku izazvao je veliki interes javnosti, a princ Charles i njegova supruga Camilla nakon što su posjetili Zagreb te se susreli s hrvatskom političkom kremom, otišli su put Osijeka.

Upravo tim povodom, na Facebook stranici Osijek osvanula je fotografija princa i njegove supruge kako se koriste javnim gradskim prijevozom. Uz fotografiju osvanuo je duhoviti komentar: ”Lega plati kartu, ovo je Osijek”.

Lega plati kartu,ovo je Osijek 󾌸Photo : Željko Kovačević

Posted by Osijek on Dienstag, 15. März 2016

Naime, oko 2000 ljudi okupilo se na Trgu Sv. Trojstva u Osijeku kako bi dočekali princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu , vojvotkinju od Cornwalla. 

Između sjedišta gradske uprave i zgrade Arheološkog muzeja postavljen je 21 štand sa različitim rukotvorinama, delicijama i proizvodima karakterističnim za ovaj dio Hrvatske. Pola sata više od planiranog, par se zadržao u obilasku štandova, piše 24 sata.

Vojvotkinja je kupila od obrtnika Damira Novakovića dva mužara i platila ih je po 100 kuna. Princ se oduševio kestenovim medom i nije pristao na poklon već je platio teglicu od jednog kilograma 50 kuna.

>>> PRINCA CHARLESA NEMOJTE GRLITI: Posjet kraljevske obitelji skriva jednu tajnu, provjerite o čemu se radi


Komentari