(VIDEO)DIJELI DALJE! Sprema se buna protiv Poreza na nekretnine

FOTO: Facebook/ Martina Županić

Čini se da bi se o porezu na nekretnine moglo odlučivati na referendumu.

Porez na nekretnine podgao je mnogo prašine, pokrenuta je peticija, a broj potpisa sve je veći. Čini se, da Vlada neće imati tako lak posao jer se već spominje i referendum na kojem će građani odlučivai o spomenutom porezu.

U cijelu priču aktivno se uključila i Martina Johnson Županić, vlasnica restorana ChevapRolls. Ona je u ponedjeljak navečer na svom Facebook profilu objavila video u kojem objašnjava kako se boriti protiv poreza na nekretnine. Snimka je  pregledana 294 tisuće puta i taj broj raste, a sve je više onih i koji su je podijelili, što je i cilj.

Iz Živog zida su poručili i da pripremaju referendum protiv ovog poreza:

“Dugo sam razmišljao može li Živi zid ući u bitku protiv poreza na nekretnine. Nisam našao nijedan razlog zašto ne. Nakon nekoliko tjedana shvatio sam da Živi zid jedini to može. Imamo ljude na terenu, imamo snagu, želju i srce. Napokon, to je naša dužnost i naša zadaća. Svako sakupljanje potpisa za raspisivanje referenduma iziskuje nadljudske napore. Gotovo 400.000 potpisa, odnosno 10% je brojka koju nema nijedna zemlja u Europi. Dat ćemo sve od sebe i uvjeren sam da ćemo uspjeti. To je zadnja nada da zaštitimo naše domove i našu djedovinu. Pridružite nam se”, objavio je na svom Facebook profilu Ivan Vilibor Sinčić.

 


Komentari