Feštu na Maksimiru nije propustila niti bivša predsjednica: Podigla zastavu i poslala znakovitu poruku

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Među posebnim gostima Dinama na slavljeničkoj utakmici između Dinama i Rudeša na Maksimiru pojavila se i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je često viđena gošća na velikim sportskim događajima u Hrvatskoj.

Kolinda se u svečanoj loži pojavila sa zastavom ukrajinskog Dinama te je razvila pred fotografima. Tako je pokazala podršku Ukrajincima, koju često ističe i na društvenim mrežama. Kolinda je i 2022. godine na Maksimiru pokazala potporu Dinamu iz Kijeva i to tijekom prijateljske utakmice sa zagrebačkim Dinamo.

Kolinda Grabar Kitarovic na Maksimiru (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Inače, Dinamo i Rudeš na stadionu Maksimir igraju utakmicu posljednjeg, 36. kola SuperSport HNL-a. Dinamo je već osigurao naslov prvaka i tome dodao trofeje u SuperSport Superkupu i SuperSport Hrvatskom kupu, stoga će glavna proslava trostruke krune uslijediti nakon ogleda s Rudešom.

Po završetku utakmice na travnjaku će se održati službena ceremonija proglašenja prvaka Hrvatske. Nakon toga slavlje se seli na ulice i na trg gdje će s navijačima slaviti. Na tribinama vlada sjajna atmosfera, a navijači su razvili veliki transparent u čast Dinamovog osvajanja naslova.

 



Komentari