A gdje je Ivan Pernar: Evo kako je bilo u njegovom stožeru koji je bio na posebnom mjestu

Stožer Stranke Ivana Pernara / Foto: Josip Bandić, Cropix

Stožer Stranke Ivana Pernara se nalazi u pečenjarnici Kraljice. Rezultati se čekaju uz kulen, špek, janjetinu i mladi luk, a sudeći po fotografijama, vlada dobra atmosfera.

U restoranu se nalazi i Ava Karabatić, kandidatkinja 10. izborne jedinice, koja je došla u pratnji svoga oca Ivice Karabatića. Bivša reality zvijezda, a novopečena političarka ne skida osmijeh s lica, a na poklon je dobila i buket žutih ruža. Za ovu prigodu je obukla bijelu haljinu i srebrnu vestu te je istaknula svoj duboki dekolte.

Ava je prilikom predizborne kampanje bila iznimno aktivna na društvenim mrežama, gostovala je u emisijama i podcastima, ali joj je pred sam kraj falilo 50 potpisa za kandidaturu. U pomoć joj je priskočio Ivan Pernar koji ju je ubacio u svoju stranku u 10. izbornoj jedinici, i to svega desetak minuta prije ponoći, do kad je popis morao biti predan.

Dan ranije završila na hitnoj

Iako se danas dobro provodi, jučer definitivno nije bio “njezin dan” jer je završila na hitnoj. Kako je kazala, pozlilo joj je nakon što se mrežama počela širiti kompromitirajuća snimka uz tvrdnju kako se na njoj nalazi upravo Ava Karabatić.

“Netko mi podmeće prije izbora lažne snimke na kojima nisam ja, nego Nicolleta Shea, a na snimci dosta sličimo. To je jako ružno od vas, Bog sve vidi”, poručila je Ava uz video kojeg je snimila ispred vozila Hitne pomoći.

Ava je pojasnila kako se toliko uzrujala da je završila na Hitnoj gdje joj je pružena pomoć te je primila infuziju. Pokazala je i kako na snimci ne može biti ona, jer osoba na snimci nema tetovaže kao ona, a potom ih je pokazala.

Jedna se nalazi na vratu, a na drugoj je prikazan zmaj koji se nalazi na njenoj lopatici.

Ava Karabatić u suzama zvala Ivana Pernara: ‘Plakala sam i tresla se, a on mi je pomogao u zadnji čas’


Komentari