STRAŠNO VAŽNE KARIKE Arijan Ademi i Joško Gvardiol u četvrtak bi mogli igrati pod blokadom

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kao kapetan protiv Istre 1961, Arijan Ademi trebao je predvoditi Dinamo, ali je uoči samog početka utakmice osjetio natkoljenicu. Imao je bolove i zbog toga je propustio ovaj susret.

Potom je otišao u Makedoniju, te se priključio svojoj reprezentaciji koja u četvrtak igra u Gruziji odlučujuću utakmicu u borbi za Europsko prvenstvo. Arijan je bitna karika za Makedonce, ozlijeđen je, osjeća natkoljenicu, ali ako ikako bude mogao, zaigrat će u toj utakmici. O tome će odlučiti izbornik Igor Angelovski, postoji mogućnost da Ademi zaigra pod blokadom. Mnoge je utakmice za Dinamo odigrao pod blokadom, to mu nije nikakva novost, često je znao stisnuti zube.

Jošku Gvardioli se pak upalio živac stopala. Gvardiol je Bišćanu strašno važna karika. Lako je moguće da i Joško zaigra s blokadom u ovoj utakmici.

Bruno Petković i Dominik Livaković trebali bi biti na treningu Dinama u srijedu, Petar Stojanović i Luka Ivanušec od četvrtka ili petka. Trener Zoran Mamić još je u izolaciji zbog korona virusa, ali i on bi se za tri-četiri dana trebao vratiti i opet voditi treninge. Ivanušec nije otišao u mladu reprezentaciju, Stojanović u Sloveniju, a Petković i Livaković propustit će sigurno utakmice s Turskom i Švedskom, pišu 24sata.

Nitko od igrača Dinama koji su otišli igrati za reprezentacije zasad nije bio pozitivan na testiranjima na korona virus. Nadaju se u Maksimiru da će tako i ostati, kako će se svi vratiti zdravi i spremni za tri velika sraza u osam dana.


Komentari