PORTUGALCI U DELIRIJU: ‘Ovo je kao da smo pobijedili u finalu’

Twitter

Igrač utakmice, Renato Sanches nije skrivao svoje oduševljenje.

Naravno da sam sretan. Bio sam sretan i kada sam odabran među 23 reprezentativca s ostalim sjajnim igračima. oduševljen sam i sada sam usredotočen na sljedeći susret. Kao što sam rekao, kada dobijem priliku dat ću sve od sebe. Čekao sam da me izbornik stavi u igru. Dao sam sve od sebe.” rekao je portugalski reprezentativac koji će sljedeću sezonu obući Bayernov dres.

Dodao je i kako je vrlo sretan zbog rezultata, ali da je sada ipak usredotočen na sljedeću utakmicu s reprezentacijom, piše Net.hr

Igrač koji je zapečatio hrvatsku sudbinu na Euru 2016., Ricardo Quaresma, nije mogao sakriti veselje, a nije imano ni zašto.

Ovo je kao da smo pobijedili u finalu, s obzirom na to kako smo igrali i da smo protiv sebe imali sjajnu momčad i sjajne igrače, ali imali smo sreće i zabili u pravom trenutku.” rekao je i odao kako je svjestan da Portugal nije bio na razini kakva se na ovakvom natjecanju očekuje.

Prokomentirao je i svoj zgoditak u 117.minuti: “Da, to je važan pogodak. Važno je da smo stalno vjerovali da ga možemo zabiti. Sad se moramo pokušati oporaviti, jer nas u četvrtfinalu čeka odlična Poljska”, zaključio je.


Komentari