Otkaz nakon manje od tri mjeseca! Igor Jovićević više nije trener Dinama

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamo je obavijestio javnost kako je postignut dogovor s gospodinom Igorom Jovićevićem oko sporazumnog raskida ugovora.

“Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu”, rekao je Igor Jovićević.

“Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena”, poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Iz Dinama tvrde kako će pravovremeno obavijestiti javnost oko izbora novog trenera prve momčadi.

Podsjetimo, Jovićević je na mjesto trenera službeno postavljen 22. travnja nakon što se klub razišao s Nenadom Bjelicom, a Dinamo je vodio u samo sedam službenih ogleda tijekom kojih je ostvario tri pobjede, dva remija i dva poraza.

Dinamo ponovo u problemima: Modri razbijeni i poraženi u Rijeci


Komentari