OMILJENI DINAMOVAC NA KORAK DO SNA Dobio ponudu jednog od najjačih klubova na svijetu, Dinamo bi mogao zaraditi milijune!

Bivši dinamovac koji je omiljen na Maksimiru i među Hrvatima mogao bi u zadnjim sekundama imati senzacionalan transfer u Barcelonu.

Službenu ponudu za Danija Olma su iz katalonskog kluba poslali.

“Barcelona bi Olma dovela na jednogodišnju posudbu s obavezom otkupa idućeg ljeta kako bi izbjegla kršenje financijskog fair-playa. No, problem je što Nijemci žele novac odmah i posudba ih ne zanima. Barcelona radi na prodaji Antoinea Griezmanna u Atletico kako bi tim novcem dovela Olma. Griezmann nema ništa protiv povratka u Atletico”, piše Mundo Deportivo pozivajući se na izvore iz kluba.

Barca je za Olma ponudila 75 milijuna eura. Navodno su već dogovoreni i uvjeti između njega i španjolskog kluba, ali tu se nešto pita i Red Bull Leipzig u kojem Olmo trenutno igra.

Ipak, poznati novinar Fabrizio Romano je odmah prokomentirao vijest koju su plasirali Španjolci i odbacio mogućnost da Olmo promijeni sredinu.

“Nema nikakve šanse da Olmo ovog ljeta ode iz Leipziga. Nijemci ga ne žele prodati i on ostaje u Njemačkoj”, rekao je Romano.

Dinamo bi, u slučaju da se transfer ipak ostvari, zaradio veliku svotu novaca. Dinamo ima pravo na 20 posto od razlike koju njemački klub zaradi.

Ta razlika bi iznosila 53 milijuna eura, a Dinamo bi zaradio 10,5 milijuna eura.


Komentari