ŠVICARCI MOGU ODAHNUTI: Rumunjskoj slijedi lavovska bitka za prolazak dalje (VIDEO)

FACEBOOK

Nakon dvije odigrane utakmice Švicarska ima 4 boda, Rumunjska jedan bod.Rumunjska i Švicarska odigrale su 1-1 (1-0)u utakmici 2. kola skupine A i zacijelo će se mnogi složiti da je tombjo realan ishod ovog dvoboja. U kojem su Švicarci više napadali, ali i više griješili u obrani.

Pa je tako Rumunjska povela već u 17. minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca i to nakon što su švicarski nogometaši promašili malo brdo prigoda. Strijelac je, kao i na utakmici protiv Francuske, s 11 metara bio Stancu. Potom su Švicarci morali krenuti na sve ili ništa, što je rumunjske igrače stavljalo u dobar položaj, s obzirom d su brzo bježali u protunapade. Pritom valja reći da je rumunjski vratar Tataresanu nekoliko puta sjajno intervenirao. S druge strne Sapunaru je u 27. minuti pogodio vratnicu, da je bilo 2-0 za Rumunje…

https://www.youtube.com/watch?v=difroHoPaOQ

Jer, Švicarci su u nastavku izjednačili dobrim udarcem Mehmedija koji se našao na pravom mjestu poslije kornera. Potom je Švicarska i dalje izgledala bolje, no nije uspjela konkretizirati svoje napadačke ambicije. I Rumunji su, s obzirom na poraz u prvoj utakmici tražili put do pobjede, no nisu imali snage za nju.

Nakon dvije odigrane utakmice Švicarska ima 4 boda, Rumunjska jedan bod.


Komentari