Navijačica sasvim iskreno prema kapetanu: ‘Ti si mi najdraži, Luka. Tebe volim više nego sve druge’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kapetan Vatrenih, Luka Modrić, i u 37. godini briljira na travnjacima. Nije novost da žene vole nogometaše, ali neke tu ljubav izražavaju i javno. Briljira Luka i u Real Madridu u kojem s razlogom ima status legende.

Na blogu navijača Reala osvanulo je ljubavno pismo upućeno kapetanu Vatrenih. Navijačica Reala nije se suzdržavala.

“Zadnjeg dana prijelaznog roka bila sam tužna što nismo doveli Mbappéa. Nadala sam se da će se to dogoditi i kad je postalo jasno da neće, bila sam pomalo razočarana. No, dolazak Camavinge, igrača za kojeg nisam do tad ni čula, popravio mi je raspoloženje i kao da je unio svjetlost u neku tamnu sobu. Nije on jedini. Tu je i Vinicius koji je posramio sve one koji su objavljivali memove s njim i postao je strašno dobar igrač. Rodrygo, Valverde i Asensio također. A što reći o Benzemi? Bio je i ostao klasa i u vrijeme Ronalda i nakon njega. Kompletan je igrač koji sve na terenu radi savršeno i može se boriti za Zlatnu loptu.

No meni si ipak najdraži ti, Luka. Tebe volim više nego sve druge. S 36 godina djeluješ tako mlado u brojnim stvarima, ali godine su te očito sustigle i ne možeš više sam na leđima nositi toliko veliki klub. Zato ti želim reći nekoliko stvari iako vjerujem da ih nećeš pročitati.

Ti si tako dobar i tako talentiran igrač da te i navijači drugih klubova cijene i poštuju i nikad te nisu vrijeđali. Gledat ću te u svakoj utakmici jer sam svjesna da ih nije preostalo puno. Voljela bih da budeš mentor mlađim igračima i da u tebi vide uzora i pokušaju biti kao ti. Tvoj udarac vanjskim dijelom kopačke nikad neću zaboraviti i on uvijek izvuče osmijeh na lice mojeg djeteta. Jedino što ti zamjeram jest što i ti stariš. Hvala ti na svemu. Puno ti hvala”, napisala je.

Komentari