NAJLJEPŠI PRIZOR NA EURU: Nevjerojanta gesta ovog malenog Portugalca oduševila je svijet (VIDEO)

Screenshot

Kamera jedne portugalske TV kuće uhvatila je vjerojatno i najdirljiviji trenutak Eura, naime, maleni portugalski navijač u jednom je trenutku prišao je Francuzu i…

Portugal je iznenadio cijelu Europu pa čak i cijeli svijet osvojivši naslov prvaka Europe. Favorit prvenstva, Francuska, na svojemu je terenu izgubila su produžecima s 1:0, a presudio im je takoreći, ‘anonimni’, portugalac Eder. Golom u 109. minuti šokirao je francusku reprezentaciju, ali je isto tako šokirao brojne navijače. Svi su vjerovali kako će Francuska pomesti Portugal koji se na neki način provlačio kroz Europsko prvenstvo, no, pokazalo se kako je taktički genije Fernando Santos imao bolji plan za finale od Didiera Deschampsa.

Dok su portugalski navijači zajedno s igračima bili u ekstazi, francuski navijači pognutih su glava napustili stadion, a mnogi su neutješno ronili suze. Kamera jedne portugalske TV kuće uhvatila je vjerojatno i najdirljiviji trenutak Europskog prvenstva, naime, maleni portugalski navijač u jednom je trenutku, nakon utakmice, prišao francuskom navijaču koji je ridao i pokušao ga utješiti.

Suvišno bi bilo ovaj predivan trenutak opisivati riječima, stoga, pogledajte video i uvjerite se i sami.


Komentari