‘BITI ILI NE BITI’ TJEDAN ZA ARIJANA ADEMIJA: Odluka UEFA-e ovoga tjedna, predstoje mu tri opcije

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Trener Zoran Mamić je nedavno govorio o Ademiju, a natuknuo je kako nalazi iz jednog neovisnog laboratorija ipak idu u prilog Arijanu te kako se nada da će žalba biti uvažena, odnosno kako će Ademiju barem umanjiti kaznu.

Nogometaš Dinama, Arijan Ademi suspendiran je na četiri godine, a Disciplinski sud UEFA-e ovoga bi tjedna trebao donijeti odluku na upućenu žalbu. Konačna odluka bit će poznata 12. ili 13. svibnja. Trener Zoran Mamić je nedavno govorio o Ademiju, a natuknuo je kako nalazi iz jednog neovisnog laboratorija ipak idu u prilog Arijanu te kako se nada da će žalba biti uvažena, odnosno kako će Ademiju barem umanjiti kaznu.

No, valja spomenuti kako Ademiju predstoje tri opcije. Prva je naravno ona koja odbacuje žalbu i Ademija šalje na četverogodišnju suspenziju, druga je pak ona koja mu smanjuje kaznu, a treća, ona idealna, no nažalost i najmanje izgledna, jest da se Ademiju ukine suspenzija.

Kako smo već pisali, Dinamo za sada ne računa na Ademijev povratak jer trenutno tragaju za igračem koji bi ga trebao mijenjati, a prva opcija je kako se špekulira, portugalac Cafu iz Vitorije Guimaraes. No, dogodi li se čudo i UEFA ukine suspenziju u Dinamu će se otvarati šampanjci jer igrača kao što je Ademi teško je naći za nisku cijenu koju Dinamo sprema odvojiti za pojačanje.

>>> KAKO ĆE MODRI IZGLEDATI SLJEDEĆE SEZONE: Talentiani Nigerijac, Portugalac i Ganac stižu u Dinamo?

>>> NAŠLI ZAMJENU ZA ADEMIJA: Modri krenuli u lov na zanimljivog portugalskog veznjaka


Komentari