Ademi otvorio dušu Ivani Mišerić: ‘Bojim se kad naručim kolu u kafiću’

Arijan Ademi vratio se nogometu nakon dvije godine pauze, a u emisiji Plavi kvart na Dinamovom službenom YouTube kanalu otkrio je kako je preživio najteže dane u karijeri. 

Dinamov veznjak potratio je 2 godine karijere zbog dopinga. O toj temi voditeljici Ivani Mišerić je kazao:

“Jesam li uzeo doping? Nisam, a to sam uspio dokazati u kasnijem postupku pa mi je kazna smanjena. Čekao se taj CAS koji mi je dozvolio da iznesem svoje dokaze, a oni su vidjeli da nisam svjesno ništa uzeo. Riječ je bila o kontaminaciji lijekova koji su bili legalni”, kazao je Ademi koji je otkrio i da je sumnjao u sve i svakoga:

“Ne znaš kako je to ušlo u tvoje tijelo. Sumnjao sam da mi je netko podmetnuo, sumnjao sam u sve, prijatelje, bližnje… Bilo mi je jako teško u tom razdoblju. Ne vjeruješ nikome, ni obitelji. No vjerovao sam da se mora dokazati kako je to ušlo u moje tijelo. Bio sam ljut, bijesan, ali kasnije shvatiš da je to život i kreneš dalje. Moram istaknuti i klub, koji mi je puno pomogao jer me plaćao obje godine suspenzije. Da su me ostavili samog bilo bi mi puno teže.”

Dvije godine suspenzije učinilo je svoje, jer Ademi sada itekako pazi što unosi u organizam.

“Ostale su mi traume, i dalje se bojim svega. U kafićima tražim da preda mnom otvore kolu. Možda je to i prevelika fobija, ali nadam se da će s vremenom i to proći.”

Ademi je kazao i kako ga je najviše ubijalo to što nikome u početku nije mogao dokazati da nije uzeo ništa svjesno.

“Neka vrsta zadovoljštine je tu kad sam dokazao da nisam svjesno unio ništa zabranjeno u svoje tijelo. Čini mi se da nije ostavilo ljagu na mom imenu u javnosti.”

 


Komentari