(FOTO) NAVIJAČI SU NEMILOSRDNI! Vrijeđali su i suprugu Vatrenog: ‘Ove tvoje haljine bolje bi stajale njemu!’

INSTAGRAM: RAQUEL MAURI

Slažemo se, nije ovaj utorak bio dobar dan za navijače Barcelone. Trebalo je “progutati” ispadanje od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka, i to nakon prednosti od 3:0 koju su Katalonci donijeli sa sobom s prve utakmice. U gradu Beatlesa bilo je 4:0 za “Redse”, a kulisa se s nogometnog terena ubrzo preselila na društvene mreže.

Po običaju, jedni slave – drugi tuguju. Ali i vrijeđaju. Na meti “nasilnika” s društvenih mreža našli su se redom svi nogometaši Barcelone, a među njima i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Međutim, nisu se navijači dotaknuli samo njega, već i njegove supruge Raquel. Ona je trenutno u svojoj rodnoj Sevilli gdje se odmara u društvu njene obitelji.

Za vrijeme odmora Raquel je objavila fotografiju sa svojom sestrom Irene, na kojoj njih dvije poziraju u lokalnoj narodnoj nošnji. U komentarima na Instagramu javilo se nekoliko navijača s groznim porukama. Govore joj kako bi te haljine bolje stajale njenom suprugu Ivanu, što jasno aludira na to da je u uzvratu protiv Liverpoola odigrao katastrofalno.

Neki idu toliko daleko pa Raquel i “Raketu” mole da napuste Barcelonu, neki joj poručuju da mu prenese da će ga klub s Camp Noua sigurno prodati… Pišu joj svašta, a ona – ni kriva, ni dužna.


Komentari