DINAMOVCI U KATRU TRAŽE SVOJE MINUTE: Što Dalić može dobiti od njih?

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Još od bronce 1998. Hrvatska nije imala više HNL igrača u svom rosteru. Njih šest je na Svjetskom prvenstvu, a među njima su i četiri Dinamovca. Dominik Livaković, Josip Šutalo, Mislav Oršić i Bruno Petković brane boje prvaka Hrvatske, a svaki od njih ima drugačiju poziciju i ulogu među Vatrenima. Livaković je prvi golman reprezentacije i tu nema spora. Odličan golman koji je spreman obraniti ne moguće i itekako je siguran među vratnicama.

Čekat će priliku

Josip Šutalo dokazao se kao vrlo pouzdan i odličan partner svom bivšem suigraču iz juniora, Jošku Gvardiolu. Možda je još premlad da krene od prve minute pa je za očekivati da će biti zamjena Martinu Erliću.

Bruno Petković (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Mislav Oršiću su vrata prve postave zaključana. Treba biti realan jer naravno da je Ivan Perišić kralj lijeve strane, te će Oršić svoju šansu čekati kada se utakmica lomi kao dodatna napdačka opcija.

Bruno Petković je napdač kojem reprezentacija i njen stil igranja možda i najmanje odgovaraju, ali nas je često demantirao.

Svojim igrama je zabijao Skovačkoj, Mađarskoj te Portugalu. On će svoju šansu dočekati ovisno o protivniku, a Belgija je možda i najbolji primjer za to.


Komentari