DINAMOVA BORBA NA TRŽIŠTU: Srpski napadač privlači pažnju, menadžer komentirao Vatrenog

Dinamo je u završnim tjednima godine, prije odlaska na zimsku stanku, bio uspješan na terenu, a nakon skoka na prvo mjesto ljestvice u hrvatskom prvenstvu i prolaska dalje u Europskoj ligi, u prvi plan sada dolazi slaganje momčadi za nastavak puta.

Plavi se bore za zadržavanje svojih glavnih aduta, a među njima, s ukupno sedam golova u 21 ovosezonskom nastupu važnu ulogu ima Komnen Andrić, 26-godišnji srpski napadač. Andrić je zanimljiv Werderu iz Bremena, slavnom njemačkom klubu, trenutno drugoligašu, koji se bori za povratak u najjači rang i volio bi osnažiti napad novim adutom.

S obzirom na to da u Dinamu sada često igra i sve više zabija, Nijemci su bacili oko na Andrića, a zimski prijelazni rok pokazat će hoće li ga Plavi uspjeti zadržati.

Razlika između ponude i potražnje

Kako izgleda priča s Andrićem? To su prošlog mjeseca približile Sportske novosti, donoseći informaciju da je Werder za srpskog napadača spreman izdvojiti milijun eura ili malo više.

SN su dodale da bi Dinamo mogao tražiti veći iznos, 2,5 ili tri milijuna eura, što bi borbu za Andrićev ostanak učinilo zanimljivom. S obzirom na to koliko njegova uloga u napadu znači zagrebačkim Plavima, zadržavanje srpskog napadača na Maksimiru bilo bi značajna stvar za klub.

Ivanušec ostaje zanimljiv

Kako će sezona ići dalje, postat će sve zanimljivija priča s jednim drugim Dinamovim igračem, 23-godišnjim hrvatskim reprezentativcem Lukom Ivanušecom. O njegovom ostanku ili mogućem odlasku nagađa se sve češće, a u tu priču se sa svojim mišljenjem uključio i Marko Naletilić, poznati hrvatski nogometni menadžer.

Naletilić je u razgovoru za Sportklub, rekao da očekuje Ivanušecov odlazak. ‘Mislim da mu je ovo zadnja sezona u Dinamu’, poručio je ugledni hrvatski menadžer.


Komentari