Dok Dinamo za trenera želi veliku klupsku legendu Nenad Bjelica otkrio ima li šanse za njegov povratak

Damir Krajac / CROPIX

Igor Jovićević više neće biti pamćen po sjajnim uspjesima s mladim Modrima nego po slabom rezultatu udarne vrste Dinama, a u ponedjeljak poslije podne s klubom je sporazumno raskinuo ugovor.

U klubu nisu imali volje ni strpljenja trpiti loše rezultate nakon što je Dinamo uvjerljivo osvojio još jednu titulu, teze o pripremi momčadi za narednu sezonu vjerojatno ne bi prošle ni kod manje rezultatski orijentiranih klubova, kamo li u Dinamu.

Međutim, u Maksimiru su se već okrenuli budućnosti, najveća želja ljudima u klubu navodno je – Robert Prosinečki, tvrdi Jutarnji list.

Legenda Vatrenih, i po mišljenju mnogih legenda općenito, jer je igrao u Dinamu i Zvezdi, Barceloni i Realu, miljenik je navijača diljem Hrvatske. S loptom je bio znalac a vremenom se profilirao i u vrsnog trenera koji u ovom trenu spašava turski Kayserispor, klub je u izgubljenoj situaciji preuzeo zimus, a sada ga još nekoliko četiri kola dijele do ostanka u ligi.

Osim Prosinečkog, kao novi trener spominje se sportski direktor Zoran Mamić, a neki ponovo zazivaju i Nenada Bjelicu.


Bjelica je danas u Jutarnjem showu Antene Zagreb odgovorio je na pitanje postoji li šansa da ponovno sjedne na klupu Dinama.

“Zašto ne? Naravno da to treba biti u nekim drugim relacijama, u nekim drugim odnosima. S nekim od ovih ljudi koji su sada u Dinamu ne bih se upuštao u suradnju“, rekao je o povratku u Dinamo. Sada se odmara i čeka novi izazov.

“Razmatram neke ponude koje imam, vidjet ćemo što će se događati sljedećih tjedana do početka nove sezone“, a na pitanje odakle ponude stižu, kaže: „Uglavnom iz inozemstva. Ima tu i nekih razgovora s klubovima iz lige petice, ima iz nekih manjih liga, ali vrlo atraktivnih klubova. Vidjet ćemo u sljedećem periodu što će biti.“

Otkaz nakon manje od tri mjeseca! Igor Jovićević više nije trener Dinama

Komentari

loading...