DINAMO OSTAJE BEZ NAJTALENTIRANIJEG MLADOG IGRAČA! Talijanski velikan nudi ogromnu svotu novca

FOTO: Facebook

Kod Nenada Bjelice jedva da je igrao, a za njega već stižu basnoslovne ponude europskih velikana. Talijanski mediji plasirali su informaciju kako je Milan zainteresiran za dovođenje mladog Dinamova talenta, Antonija Marina.

Dakako, Milan je tek jedan u nizu koji želi ‘wonderkida’ Modrih u svojim redovima. Traže ga još Manchester City, Roma, Juventus, ali Milan je, tvrde talijanski mediji baš zagrizao i kako bi mogao biti prvi favorit za akviziciju Marina. Razlog je nova transfer-politika kluba koju je sa sobom donio sportski direkotr Ivan Gazidis, koji je nekada ordinirao Arsenalom.

“U siječnju smo doveli Piateka i Paqueta, mlade igrače od kojih puno očekujemo u budućnosti, a tako ćemo nastaviti i dalje”, pojasnio je smjer u kojem će klub dalje ići, a u tu viziju uklapa se i Marin jer Milan ima ozbiljnih problema s financijskim fair-playom pa im kupnja nerazvijenih i jeftinijih mladih talenata više odgovara od kupovine profiliranih i skupih zvijezda.

Talijani tvrde kako bi Milan mogao platiti Marina negdje oko 15 milijuna eura, što je za njih sasvim prihvatljivo, ali pravo je pitanje je li i za Dinamo, koji na Marinu planira vjerojatno rušiti rekorde.


Komentari

loading...
-->