Dinamo dalje ide bez Ademija? Ni Petković i Livaković nisu sigurni

Foto: Screenshot/Twitter

Dinamo u utorak (18.55 sati) u Harikvu dočekuje raspucani Šahtar, koji je uz Liverpool jedina momčad koja je u svom prvenstvu ostvarila maksimalan učinak. Jedanaest od jedanaest.

Pobjeda u Velikoj Gorici Dinamu je donijela sigurnost i prvo mjesto HNL-a, te na žalost, težu ozljedu Sandra Kulenovića.

Šok za Dinamo: Mladi igrač se ozlijedio usred utakmice, Bjelica je opasno zabrinut

Prekosutra će Dinamo tržiti dobar rezultat u Ligi prvaka. Novi trener Louis Castro, koji je naslijedio Fonsecu ništa nije mijenjao u filozofiji igre razigranog Šahtara. Susatv 4-3-3 savršeno funkcionira i Portugalac na klupi može biti zadovoljan. Jedini službeni poraz ove sezone Šahtar je doživio na startu Lige prvaka protiv Manchester Citya. U Milanu su se pobjedom protiv Atalante potpuno vratili u borbu za drugo mjesto i prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Protiv takvog suparnika igrat će zagrebački Dinamo koji je u Velikoj Gorici odigrao dobro, uz hat-trick Oršića nažalost dogodila se i teža ozljeda mladog napadača Sandra Kulenovića. No, nije to jedini Bjeličin problem. Na ozljede se tuže i kapetan Arijan Ademi, a nisu potpuno spremni niti Bruno Petković koji je ozlijedio u Cardiffu kao ni vratar Dominik Livaković. Njih muči ista ozljeda – zgloba. Ademi je još uvijek jako upitan, dok će vjerujemo Livaković i Petković biti spremni za ovaj važan europski ogled.

Dinamo je jednom igrao protiv Šahatra u pretkolu Lige prvaka i nije se dobro proveo. Plavi nikada nisu preskočili niti jedan ukrajinski klub u europskim dvobojima  – Dinamo Kijev, Črnomorec, Dnipro i Šahtar.


Komentari