MAJA ŠUPUT ZGROZILA FANOVE: Pokazala bradavice, ali zbog nečeg su joj svi gledali u lice (FOTO)

Facebook

Obožavatelji su joj preko Instagrama jasno poručili kako je krajnje vrijeme da malo smanji doživljaj s šminkanjem i uređivanjem slika jer ovo što vide nije nimalo ukusno.

Pjevačica Maja Šuput i dalje uživa na putovanjima. Trenutno se nalazi u SAD-u, točnije u Los Angelesu, kamo se uputila s prijateljicama. Kao što je i red Maja redovito svoje fotografije dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama, a ovoga puta baš i nije naišla na preveliko odobravanje.

Posljednja fotografija dosta je zgranula fanove, ali ne zbog toga što je Maja na njoj pokazala bradavice u odjevnoj kombinaciji koju bi na sebe stavila malo koja žena, već zbog njezinog lica, za koje mnogi tvrde kako je preobilno našminkano i “fotošopirano” do neprepoznatiljivosti. Zapravo tu ima i istine jer Maja je doslovce neprepoznatljiva na toj slici. Obožavatelji su joj preko Instagrama jasno poručili kako je krajnje vrijeme da malo smanji doživljaj s šminkanjem i uređivanjem slika jer ovo što vide nije nimalo ukusno.

“Omg šta ti se desilo sa facom”, “Dosta s botoxom”, “Izgledaš ko da si od plastike” i “Daj malo manje te šminke, stvarno ne izgledaš uopće prirodno”, samo su neki od komentara upućenih pjevačici. Maja je možda pokušala napraviti diverziju oskudnom odjevnom kombinacijom, ali to joj nije pošlo za rukom jer se uglavnom priča o njenom licu.

The aperitiv is maybe the most important thing before an amazing dinner #cheers #LA ????

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

>>> MAJA ŠUPUT U NEVIĐENOM IZDANJU: Otkrila guzu jer je prepoznatljiva po njoj (FOTO)


Komentari