TRAGIKOMEDIJA O LJUDIMA S RUBA: “Nepoznata iz Seine” na daskama Teatra &TD

Foto: Teatar &TD Facebook

“Nepoznata iz Seine” nova je predstava u režiji mlade redateljice Rajne Racz. Ona će svoj bizarni unutarnji svijet predstaviti publici u četvrtak, 25. veljače u 20 sati u Teatru &TD.

Ova predstava tragikomedija je o ljudima s ruba društva. Govori o svima onima s kojih se obično skreće pogled: kockari, prosjaci, ulilčni huligani, pijanci i probisvijeti. Priča je to o ljudima čije priče bivaju utopljene u svjetlima velegrada. Ljubavne priče ovih ljudi često skliznu u nasilje, a pokušaj bliskosti i ljubavi izmiče iz straha da jedni pred drugima budu ranjivi. Samoubojstvo je još jedna tema koje se ova predstava dotiče, u obliku crtice kojoj se društvo ruga.

U naslovnim ulogama glume Judita Franković Brdar, Marin Klišmanić, Robert Španić i Gloria Dubelj, a s njima će pozornicu dijeliti zagrebački bend Porto Morto. Tijekom čitave predstave Porto Morto izvodi uživo autorsku glazbu koja postaje autentična glazbena podloga velegrada.

Predstava se ističe ženskim autorskim timom: scenografiju potpisuje Paola Lugarić, kostimografiju Ines Bašić, suradnica za pokret je Nikolina Medak, a oblikovanje svjetla kreira Dina Marijanović. Veronika Milinović je asistentica režije.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna (25 kuna za studente i umirovljenike) dostupne su blagajni &TD-a svaki dan od 11 do 13 sati.


Komentari