‘ZBUNJIVALO ME’ Borna Kotromanić: ‘Ashton Kutcher mi je slao signale dok je Demi sjedila s nama’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Bivši holivudski supružnici 58-godišnja Demi Moore i 43-godišnji Ashton Kutcher punili su medijske stupce za vrijeme braka, a nastavili su ih puniti i nakon, ponajviše zbog toga što je glumica u nekoliko navrata pričala o traumama koje vuče iz braka, a jedna od njih je, prema njezinim riječima, i inzistiranje njezinog supruga na seksu u troje. Upravo na tu temu na Instagramu se osvrnula i životna savjetnica, 50-godišnja Borna Kotromanić koja je otkrila kako je i sama svojedobno na vlastitoj koži osjetila ono o čemu je Demi pričala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

˝Kada sam s njima sjedila za stolom na proslavi Pesaha sa Khabala centrom u Miamiju 2007. godine, nisam jasno shvaćala Ashtonove signale. Zbunjivalo me s obzirom na to da je Demi sjedila pored njega, čak sam kasnije to prepričavala svojim sinovima pa smo se na to znali našaliti. Tek mi se sad razdanilo˝, napisala je Borna te kratko dodala: ˝Želim zauvijek ostati zbunjena tim svijetom toliko drugačijim od mog˝.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

˝Bilo je ponižavajuće i odvratno˝

Inače, 58-godišnja glumica ispričala je kako je radila sve što je Ashton htio jer mu je željela dokazati da je zabavna osoba. Tako je, između ostalog, tražio od nje da mokri po njemu. ˝Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze˝, priznala je Demi.


Komentari